Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mi az oka, hogy ha egy apuka...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az oka, hogy ha egy apuka otthagyja a családját egy másik nőért, a közvélemény gyakrabban a nőt (akiért otthagyja) hozza ki nagyobb bűnösnek, mint a férfit?

Figyelt kérdés

nov. 20. 15:21
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
100%

Miért ne lenne joga kitenni, ha a feleségé a lakás?

Ezt gondold át újra

nov. 22. 05:57
 22/36 anonim ***** válasza:
55%
21 es mert a csaladjog ìgy rendelkezik. Nem kell atgondolnom, te proʻbald emesztgetni.
nov. 22. 15:13
 23/36 anonim ***** válasza:
73%

Milyen családjog?🤣🤣🤣

Ha van egy ingatlanom, ahol élünk, nyugodt szívvel kitehetem az asszonyt, akinek az ingatlanhoz semmi köze nincs. Milyen családjog?🤣🤣

nov. 22. 18:00
 24/36 anonim ***** válasza:
72%
23, de nem ám! Szép is lenne ha a házastársadnak minden egyes nap azon kellene zizegnie, hogy vajon ma még van hol aludnia? Ha házasságban élsz, a férjednek/feleségednek bejelentett lakcíme a lakásod, biztos lehetsz benn, hogy nem teheted ki kényed-kedved szerint. Majd ha a legutolsó bírósági döntés megszületett. Pont ahogy írta az akivel vitatkozni próbálsz. Bizony, évekbe is telhet.
nov. 22. 23:22
 25/36 anonim ***** válasza:
91%
24 es köszönöm a megerősìtest 22 es vagyok. Szerintem nagyon nagy problèma ,hogy ezeket az alap csaladjogi dolgokat nem tanitjàk meg az embereknek, akàr az iskolàban,akàr hàzasodàs előtti tanfolyamokon. 23 as kommentelő azt sem tudja mi az,hogy csalàdjog ès mèg jót nevet rajta. Az emberek úgy hàzasodnak,hogy fogalmuk sincs milyen bonyolult jogrendszer vonatkozik onnantól ràjuk. Csak vàlàskor szembesülnek vele, amikor màr késő.
nov. 23. 05:24
 26/36 anonim ***** válasza:
56%

Megnyugtatok mindenkit, aki a torkomnak ugrott, hogy én is így gondoltam, mármint hogy válás után megy.

Váltam már, 4 hónap alatt lezongoráztuk, aztán mehetett amerre akar

nov. 23. 09:43
 27/36 anonim ***** válasza:
26 miről beszèlsz? Ki megy hova?
nov. 23. 13:04
 28/36 anonim ***** válasza:
84%
Nem köteles elmenni csak ha a biro ugy iteli meg. Akkor viszont a tulajdonos fizethet jo sokat azert hogy a masik kikoltozzon.erről nem ìrtal 26 os. Ha 26 osnal nem igy volt akkor joʻ nagy barom lehetett a pàrod ugyvedje.
nov. 23. 13:42
 29/36 anonim ***** válasza:
100%
Srácok, ha az enyém volt az ingatlan, ahova a feleségem költözött, és 1 év múlva elváltunk, mi köze mindehhez a bírónak??
nov. 23. 21:21
 30/36 anonim ***** válasza:
100%
29, Az hogy a legutoljàra közösen hasznàlt hazastarsi lakas tovàbbi sorsàról ő dõnt.
nov. 23. 21:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!