Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Közvélemény kutatás:Szerintete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

B.dávid.F kérdése:

Közvélemény kutatás:Szerintetek ha tetszik nektek egy lány de van barátja de szakítanak akkor mit tennétek?

Figyelt kérdés

A.)egyböl ,,nyomulnék,, hogy érezze hogy itt vagyok neki nehogy újra le csapjanak rá elöttem

B.)várnék pár hónapot kockáztatva hogy le csapnak rá

Az eset nem valós szimpla kiváncsiság

2024. máj. 3. 23:30
A kérdező szavazást indított:
A.)egyböl ,,nyomulnék,, hogy érezze hogy itt vagyok neki nehogy újra le csapjanak rá elöttem
B.)várnék pár hónapot kockáztatva hogy le csapnak rá
C.)már elengedtem
14 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
73%

D) ha tetszik, akkor már nyomultam volna rá, mikor még együtt vannak. Nyilván persze mindenkire csak annyira lehet nyomulni, amennyire hagyja. Nem muszáj ennek eljutnia randi szintig, megrekedhet a dolog pl ilyesmin is, hogy „ártalmatlan munkahelyi flört”

Aztán az átfordulhat ugye bármikor.

2024. máj. 3. 23:37
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon is valós..
2024. máj. 4. 01:18
 3/12 anonim ***** válasza:
Egyből nyomulni jobb, de ahogy az egyes is írja ilyen közvetett módon.
2024. máj. 4. 06:45
 4/12 A kérdező kommentje:
01:18 az eset nem valós ugyan is az illető nem szakított a barátjával
2024. máj. 4. 08:07
 5/12 anonim ***** válasza:
Ha akkor nyomulsz, amikor meg nincs túl a barátján, azzal nem mész semmire. Mégpedig azért nem, mert csak egy pótlék leszel neki az exe helyett, akivel tudatosan/tudat alatt folyamatosan össze fog hasonlítani, aztán amikor összeszedi magát lelkileg melletted, megy tovább. Aztán meg megy majd a sirankozas, hogy mindent megadtal neki, mégis elhagyott…
2024. máj. 4. 08:25
 6/12 anonim ***** válasza:

Az 5-ös válasz baromság! Egy szakítás a legkevésbé zajlik úgy hogy a pasi az egyik pillanatban hirtelen kilép egy tökéletesen működő kapcsolatból. Már eleve a kapcsolatok többsége nem is működik jól. Egy normális ember nem fog lelkileg szétcsúszni semmin! Főleg nem egy szar kapcsolaton. Akkor sem ha szép lassan elhal egy kapcsolat... Meg miután lány szerepel a kérdésben, nem férjezett nő.. na mindegy is.

De felvázolom hogy mi a dolgok helyes menete ha a pasi nem lúzer! Kinyilvánítja a lánynak hogy tetszik, persze ha a lány részéről is meg van a szimpátia. Meg lehet ismerni egymást szép lassan, pl. munkahelyen vagy oda-vissza utazással. Ha csak buszról/kondiból ismered akkor onnan együtt sétálva. A felnőtt lány meg el tudja dönteni hogy a pasival érdemes-e elmenni randizni és hagyni a régit. De a gyakorlatban a lány az új pasi szeretője lesz, majd csak akkor engedi el a régit, ha az új már betonbiztos! Szóval arra várni hogy egy jó csaj majd szabad lesz... ilyet is csak élettapasztalat híján tesz valaki.

2024. máj. 4. 10:29
 7/12 anonim ***** válasza:
Nem mindegy nyilván, ki szakított kivel. Ha a srác hagyta el a csajt, akkor a csaj végig fog menni egy gyaszfolyamaton, hogy lezárja magában a kapcsolatot. Miért lenne ez baromság? Persze annak lehet, hogy az, akinek ennyire nincs érzelmi intelligenciája…
2024. máj. 4. 13:41
 8/12 anonim ***** válasza:
7. Az erzelmi inteligencia az nem itt kezdodik.. sajnalatos ha csak a parkapcsolatokra terjed ki valakinek.
2024. máj. 4. 13:49
 9/12 anonim ***** válasza:
Senki nem írt olyat, hogy csak párkapcsolatra kellene kiterjednie. Figyelj, szerintem hagyjuk, az intelligencia szót sem sikerült helyesen leírni…
2024. máj. 4. 15:32
 10/12 anonim ***** válasza:
Ember, nő vagyok, ráadásul kapcsolatban, úgyhogy nem talált :D azt sem tudod, mi miatt köss belém, ráadásul úgy ostobázol le, hogy közben egy mondatot nem sikerült helyesen leírnod…
2024. máj. 5. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!