Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Közvélemény kutatás:Szerintetek ha tetszik nektek egy lány de van barátja de szakítanak akkor mit tennétek?
A.)egyböl ,,nyomulnék,, hogy érezze hogy itt vagyok neki nehogy újra le csapjanak rá elöttem
B.)várnék pár hónapot kockáztatva hogy le csapnak rá
Az eset nem valós szimpla kiváncsiság
Ok :D
Tehát azért nem vagyok nő, mert leirtam a véleményemet ?
Én voltam párja olyan férfinak, aki még nem volt túl az exen, e összejött velem. Eleinte nem mutatta ezt, csak amikor már javában benne voltunk. Ment a lelki terror rendesen, az osszehasonlitgatas, hogy nem vagyok olyan jó, mint az exe. Annak ellenére, hogy a csaj folyamatosan érzelmileg bántalmazta, mellettem pedig biztonságban volt. Mindezek ellenére mégis ő hagyott el engem, amint rendbe hoztam öt lelkileg.
Nem neked irtam ezt, hanem azoknak az értelmes egyedeknek, akik fel bírják fogni, amit írok, nemtől fuggetlenul és nem leállnak 0 érvvel kötekedni, mint te. Remelem, szebb lett tőle a napod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!