Közvélemény kutatás! Fiúk/férfiak, ki mit gondol?
-A nők/lányok nagy többségének narancsbőrös a combja/feneke, függetlenül attól, hogy mennyire hájas.
-A nők/lányok alkatára jellemző az is, hogy összeér a combjuk. Lényegében nincs hely a kettő között, és a belső combon is van "anyag". És itt szintén nem gondolok az elhízásra.
-Gyakori -itt nem az úszógumira gondolok, mert az már bőven rossz- egy nagyon kicsi hájacska elől, a hason, még akkor is, ha maga az illető "tömegében" vékony.
-Gyakori a széles csípő is. "Körte alak".
-Természetesen nem minden nő/lány űzi folyamatosan a sportot. Van, aki kevésbé alkalmas rá, van akinek nincs rá ideje, van, aki nem szereti. Van, aki minden tőle telhetőt megtesz az alakjáért, de mégsem rendelkezik jó génekkel.
A föntiek mellett nem vonatkozik azokra a nőkre/lányokra, akiket leírtam, hogy egészségtelenül, és hanyagul élnének. Szóval ez eleve kizárva a kérdésből.
Alapjáraton csinosak, de vannak kisebb hibáik.
Mik azok a hibák, amikkel még vonzónak találtok egy nőt/lányt?
"Meddig" néztek meg valakit? Milyen szintig találtok valakit vonzónak? Ki mit talál szépnek/tud elfogadni? Tudom, hogy ízlések és pofonok. Na pont ezekre vagyok kíváncsi!
1. Ápolt,szép fogsor.
2. Lenövésmentes haj.
3. NO műköröm,vagy legalábbis rövid és nem agyonfestett.
4. SZŐRTELENÍTÉS!!! Alkar,bajusz,popivágat is!
5. Tetoválás vagy semmi vagy legyen televarrva,1-2 minta nem vonzó.
6. Plasztika és császár vágása ne látszódjon.
7. MILF legyen.
8. Pia,cigi,drog nem játszhat!
Amiket fent leírtál, abszolút elfogadható dolgok, sőt (ahogy a kedves második válaszoló írta) gyakran fel sem tűnnek az ilyenek, hiszen ezek a tartozékok együtt járnak a vonzó nők 99%-ával. :) Magamból kiindulva, én a legtöbb nőben mindenképpen megtalálom a szépet, szóval inkább onnan érdemes megközelíteni a kérdést, hogy mik a taszító tulajdonságok.
Ha például egy nő csupa izom vagy éppen nagyon dagadt. A halvány kockáktól az ennivaló körtékig minden lehet kívánatos, de a végletek nem jók. Persze egy nő lehet szép szálkásan, kikokszoltan, vagy éppen bálnaként is, de szexuálisan egyáltalán nem vonz. (Sajnálom.)
Aztán vannak a mű dolgok. Egy-két odaillő piercing, tetoválás, kevés smink még lehet vonzó, azonban a műmellek, műkörmök, műszempillák, stb már taszítanak. Egy nő legyen természetes annyira, amennyire csak tud. Őrizze meg a... az emberszerűségét.
A legkárosabb szenvedélyek (dohányzás, túlzott alkoholizálás) kizáró tényezők, nem szeretném megmagyarázni, hogy miért. A legtaszítóbb minden tulajdonság közül a cigiszag.
És végül a mosoly. Nagyon sokat szépít. Aki mosolyog, annak már nem is kell olyan sokat tennie azért, hogy megnézzem. :)
Ennyi ízlés és pofon jutott hirtelen eszembe. (22/F)
Nagyon köszönöm az eddigi válaszokat, mindenkinek ment a zöld :)
Jöhetnek még!
a nagyon enyhe narancsbőrt sztem a fiúk többsége nem nagyon veszi észre. ami már rendesen fodrozódik, azt nyilván igen. én mondjuk sosem láttam a narancsbőrt a csajaim combján, fenekén, amikor panaszkodtak rá.
az összeérő combokkal sincsen semmi baj. genetikán is múlik, engem sosem zavartak.
pici poci szintén okés, ha amúgy a csaj nem hájas.
a széles csípő számomra vonzó, ez ilyen ösztönös dolog. a körte alak teljesen jó, kedvelem a viszonylag kis mellű csajokat.
nem zavar az sem, ha nem sportol rendszeresen, mert én sem teszem, csak ha időm engedi. de ha elhízna a csajom, akkor vinném sportolni. : D főleg az egészsége érdekében.
az ilyen kisebb hibáktól lesz valaki emberi. a tökéletes nők csak a címlapokon léteznek, hiszen jól tudjuk, hogy még a sztárokon, modelleken is van mit photoshoppolni. én sem vagyok tökéletes, nem várom el a páromtól sem, hogy az legyen. csak az igényességet
műköröm, műhaj nálam kizáró tényező, és a túlplasztikázott nőket sem nekem találták ki. biztosan létezik igényesen plasztikázott nő is, de nyilván rajtuk nem látszik a plasztika. mondjuk nem volt még közöm ilyen nőhöz. sminkkel úgy vagyok, hogy buliba sminkelhet erősen, de a hétköznapokon csak minimális legyen. mármint így összhatásban. am a rúzsos ajkakat imádom.
engem a dohányzás sem zavar, mert én is dohányzom. ivás mértékkel belefér, de ne legyen mindenhétvégénleiszommagamat típus, mert az gyerekes.
25f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!