Közvélemény kutatás AVON-nal kapcsolatban?
1. Milyen gyakran vásároltok az AVON-ból?
2. Milyen termékeket vásároltok? (Összefoglaló nevekre vagyok kíváncsi nem megnevezett termékekre. Pl: sampon, balzsam, parfüm,hidratálókrém ékszer, stb.)
3. Kort és nemet is írjatok már légy szíves.
Köszönöm szépen!
Havonta,minden katalógusból rendelek.
Parfüm,testápolók,arckrémek,körömlakkok,szempillaspirál - tus- szemhéjfesték -alapozók -ajakbalzsamok,arctisztítók.
21/L
1. Minden katalógusból rendelek azaz havonta
2. Tusfürdő, kézkrém, lábkrém, szájfény, szempillaspirál, szemkontúrceruza, parfüm, rúzs, alapozó, barnító gyöngyök, arcpirosító, szemöldök ceruza.
3. 26/N
1. Félévente
2. sminklemosó, arctisztitó (tégebben körömlakkot és más dolgokat is vettem,de csalódtam bennük)
3. 25 n
1. még úgy 6 évvel ezelőtt rendeltem utoljára.
2. kézkrém volt akciós
3. 23/L
Két-három havonta szoktam, leginkább szemceruzát, rúzst, hajfényspray, néha tusfürdőt.
32/N
Nem túl gyakran rendelek, ennek oka az, hogy nincs saját keresetem (egyelőre), de amúgy nagyon meg vagyok elégedve velük. Körömlakkjaim vannak meg az egyik kedvenc parfümöm is Avonos.
Ha lesz munkám és fizetésem, tuti kipróbálok több dolgot.
24L
Havonta rendelek.
Sminkeket,körömlakkokat,tusfürdőket,arckrémeket,kézkrémeket.
21/L
1, két-háromhavonta, vagy ha van olyan, ami akciós és pont kell
2, körömlakk, tusfürdő, parfüm, kézkrém, szempillaspirál, sampon, táska, arckrém, arcradír, rúzs - gyakoriság szerinti sorrendben :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!