Milyen kezelési formát/kat ismer Ön az iskolán belüli erőszakkal kapcsolatban? Milyen jellemzőt/ket ismer Ön az iskolán belüli erőszakkal kapcsolatosan? Az iskolán belüli erőszak kiváltó okai milyen formában jelentkezhetnek Ön szerint?
Ajánlom figyelmedbe a régi iskolarandszert, ahol ilyen kérdések fel sem merültek.
Nem elemezni, és kezelni kell az ilyen kérdéseket, hanem ugy kellene nevelni a gyerekeket, hogy tiszteletben tartsák a tanárokat, a felnötteket, meg egymást is !
tudom, hogy nem a kérdésre válaszoltam, de könnyebb lenne válaszolni egy kérdőívben.
láttam a kérdőívet, de szerintem online kellene, úgy szokták, nem e-mailben visszaküldőst, azt az olvasók 90%a nem küldi vissza :-I az onlineben meg csak klikkelgetni kell pl kérdőívem.hu
amikor én voltam gyerek, akkor MÁR nem volt agresszió a tanárok részéről, és MÉG nem volt divat az agresszió a diákok részéről. mindenki tudta, hol a helye, mi a dolga. olyan 1989-96 között
Utolsónak!
Azért úgy csináltam, mivel már megszerkesztettem előre a kérdőívet és nem volt kedvem azzal vacakolni, hogy külön megint beírogassam online...
Ja és örülök, hogy mindig törlik a kérdésemet:d
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!