Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Milyen kezelési formát/kat...

Milyen kezelési formát/kat ismer Ön az iskolán belüli erőszakkal kapcsolatban? Milyen jellemzőt/ket ismer Ön az iskolán belüli erőszakkal kapcsolatosan? Az iskolán belüli erőszak kiváltó okai milyen formában jelentkezhetnek Ön szerint?

Figyelt kérdés
Emberismeret és etika esszé dolgozatomhoz szükséges információ érdekében kérdezem.
2012. febr. 13. 10:21
 1/5 anonim ***** válasza:
miért nem csinálsz egy netes kérdőívet??
2012. febr. 13. 10:38
 2/5 A kérdező kommentje:
Mert kérdőívet is töltetek, de nem ezzel kapcsolatosan. Amúgy meg nem a kérdésekre válaszoltál....
2012. febr. 14. 20:01
 3/5 anonim válasza:

Ajánlom figyelmedbe a régi iskolarandszert, ahol ilyen kérdések fel sem merültek.

Nem elemezni, és kezelni kell az ilyen kérdéseket, hanem ugy kellene nevelni a gyerekeket, hogy tiszteletben tartsák a tanárokat, a felnötteket, meg egymást is !

2012. febr. 14. 20:21
 4/5 anonim ***** válasza:

tudom, hogy nem a kérdésre válaszoltam, de könnyebb lenne válaszolni egy kérdőívben.

láttam a kérdőívet, de szerintem online kellene, úgy szokták, nem e-mailben visszaküldőst, azt az olvasók 90%a nem küldi vissza :-I az onlineben meg csak klikkelgetni kell pl kérdőívem.hu

amikor én voltam gyerek, akkor MÁR nem volt agresszió a tanárok részéről, és MÉG nem volt divat az agresszió a diákok részéről. mindenki tudta, hol a helye, mi a dolga. olyan 1989-96 között

2012. febr. 15. 07:05
 5/5 A kérdező kommentje:

Utolsónak!

Azért úgy csináltam, mivel már megszerkesztettem előre a kérdőívet és nem volt kedvem azzal vacakolni, hogy külön megint beírogassam online...

Ja és örülök, hogy mindig törlik a kérdésemet:d

2012. febr. 15. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!