Egy kis közvélemény- kutatás a nevekkel kapcsolatban (? )
Figyelt kérdés
Ha már van gyermeked, hogy hívják? Ha nem, mit adnál? (ha nincs, akkor csak egy-egy nevet kérek, nem felsorolást!köszönöm)2010. máj. 2. 15:53
1/41 anonim válasza:
Nekem még nincs gyerekem de van egy pár név ami nagyon tetszik:)
lány:Jázmin,Mara
fiú:Barnabás,Ede
remélem vmennyire tudtam segíteni:)
2/41 anonim válasza:
3 fiam van: Kristóf, Levente és Zalán. Talán még egy kislánnyal is megpróbálkozunk 1-2 év múlva, ha sikerül akkor Izabelnek fogjuk hívni.
3/41 anonim válasza:
Még nincs gyerekem,22 vagyok.
Én 2 keresztnevet szeretnék majd a gyerekeimnek
Anna Ilona
Levente András
4/41 anonim válasza:
Nekem sincs még gyerekem,de ezek a nevek tetszenek:
Bálint és Léna
5/41 anonim válasza:
2 éves a kislányom, Loretta, lánynevet még találnánk sokat ami tetszik, de a fiúnevekkel nagyon meg vagyunk lőve:(
7/41 anonim válasza:
Szia!
Nekem két kislányom van Barbara és Rebeka.
8/41 anonim válasza:
Nincs gyerekem.
Ha lesz:
Gergő, Roland
Maja, Adél, Alíz
9/41 anonim válasza:
Még nincs, de ha fiú, Gábor vagy Márk,ha lány Zoé.
10/41 anonim válasza:
Nincs gyermekem, a vezetéknévtől függ, mit adnék nekik, de ha lányom lesz akkor Emese, a fiút még nem találtam ki,de biztos nem az apja neve lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!