Mit tegyek a barátommal kapcsolatban?
Szóval van egy barátom (én is fiú vagyok, de szándékosan nem havert írtam), akivel nagyon jól kijöttünk, és megbeszéltünk mindent,csajozós ddolgokat, meg az élet területén mást is. De mostanában már többször is észrevettem, hogy amit ad tanácsokat, vagy amit mondd, azok nem épp a legjobbak, szóval inkább hátráltat vele, de még az is kérdéses, hogy ezt direkt teszi-e, de egyre jobban azt érzem, hogy igen. Gondolom az is fontos tényező, hogy nekem van egy jó kocsim, neki meg nincs, már észrevettem, hogy mintha arra is irigykedne. De pl nekem barátnőm nincs, neki meg az van. Annak ellenére, hogy van barátnője, szokott rendesen nyomulni a csajoknál, múltkor elmondtam neki, hogy melyik csaj jön be, erre hát nem pont őrá nyomult ő is, meg mikor beszélgetni akartam a csajjal, rögtön elhívta.
Szóval nem tudom, mit csináljak vele...
Én is arra gondoltam, hogy meg kéne beszélni vele, de azért hátha van valakinek jó ötlete, mert azért nem könnyű dolog.
Amúgy az elsőnek mondom, hogy a barátnőjét mindig olyan távol tartja tőlem, hogy még véletlenül se tudjak vele beszélni... Valahogy kezd nekem egyre furább lenni...
Még az is lehet, hogy még várok egy kicsit, hátha csak nekem jön le az egész rosszul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!