Fennakadnátok ilyeneken mint a szüleim a barátommal kapcsolatban?
Múlthétvégén volt nálunk a párom (most volt a bemutatás szülőknek).
Megkérdeztem anyuékat, h mi a véleményük róla, és a következőket mondták - nekem kritizálásnak jött le. Erről kérném ki a véleményeket, h mások is így kiemelték volna / hibának vették volna a köv. dolgokat: 1.rázza a fejét ( hosszú a frufruja és néha megrázza a fejét, ha a szemébe megy -szerintem édes, azaz én szeretem - szerintük erről le kéne szoknia
2. nem használt pl. kést kajánál - szerintük kellett volna, mert ez az illem - szerintem csak otthon érezte magát(otthon sem eszik sűrűn késsel)
3. apja szerint kitérő választ adott egyik kérdésére - h mit dolgozik/hol az anyja - erre azt mondta, h egy földmérő cégnél Tatbányán -szerintem ez nem kitérő :S
4.miért mentünk be a városba (falun lakok), azt a 2napot igazán kibírhattuk volna otthon, és legközelebb be a városba - erre nem tudtam mit mondani:S - mi a fenét üljünk otthon?
5.komolyabb fiút képzeltek el mellém - szerintem komoly 18éves létére , és nagyon intelligens és figyelmes (ritka ma az ilyen) és inkább azt mondanám, hogy én vagyok túl komoly koromhoz képest.
Ezek olyan nagy hibák lennének? Mert véleményt kértem és csak ezeket mondták, semmi jót, csak ennyit. Mi a ti véleményetek? (légszíves írjatok kort/nemet ). Köszönöm.
Az én szüleim is mindig megjegyzik az ilyesmiket.
De én nem nagyon szoktam kikérni a véleményüket.
Tudom, hogy nekem bejön a srác.
Ezért a szüleimnek el kell viselni.(ha tetszik ha nem)
Nyugi csak azért mondják, hogy te is meglásd a hibákat
Nem kell vitába szállni annyit nem ér meg az egész...
ha mondanak valamit csak bólints, hogy megértetted.
de ne akadj ki ha valami olyat mondanak a srácra ami neked nem tetszik...^^
Ha egy srác állandóan a haját igazgatja, az engem is zavar, főleg ha fejrázással teszi, de szíve joga, ha neked meg tetszik akkor pláne, a többivel szerintem nincs gond.
Meg mi az hogy miért mentetek be a városba? Mert szerettetek volna és kész, nem értem hogy ezzel mi lehet a baj, egyszerűen szerintem csak kicsit túlféltenek, nem a sráccal van baj szerintem.
22/L
Köszönöm a válaszokat! :)
18 vagyok én is (sőt 5hónappal idősebb a páromnál :))
Na, azt kérdezted, fennakadnék-e ezeken.
Szülőként ezek közül semmin, legfeljebb utólag a lányomnak megjegyezném, hogy ez a hajigazgatás számomra nem túl férfias, de hát tök mindegy. Illetve, kést használni szerintem is kéne evés közben. Na de ezek nem olyan szörnyű hibák, amúgy is a te barátod, szóval ha ezek téged nem zavarnak, akkor a szülőknek mindegy kéne, hogy legyen. Ha mondjuk fél percenként tükröt-fésűt kapna elő, az már tényleg gáz lenne, vagy ha hangosan böfögne az asztalnál, akkor azt mondanám, hogy ez egy igazi bunkó, de szerintem amiket a szüleid kifogásoltak, azok belefértek a "senki sem lehet tökéletes" kategóriába.
A többi, amit írtál, szerintem egyáltalán nem gond, ezekbe nem tudom miért kötöttek bele.
22/L, másfél éves kisfiú anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!