Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Közvélemény kutatás, az emo...

Közvélemény kutatás, az emo stílusról, a Te véleményed is érdekel, segítenél?

Figyelt kérdés

Kedves Válaszadók, arra szeretnélek kérni bennetek, hogy írjátok le nekem...

- elítéled az emosokat? akár igen, akár nem, miért?

- előfordult már, hogy beszóltál egy emo stílusú embernek, mert neked nem tetszett? miért?

- mi az elsőt gondolatotok akkor, amikor egy emo stílusnak megfelelően öltözött személyt láttok az utcán, buszon, moziban, stb és miért?

- tájékozott vagy? tudod mit jelent az emo? megelégszel azzal, hogy ha látod és nem tetszik, akkor már el is ítéled? miért?

Kérlek benneteket, hogy főként azokról írjatok, amit kérdeztem, KORRAL és NEMMEL, ha lehet. Egyébként minden egyéb hozzászólást szívesen fogadok.

2009. aug. 8. 14:10
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
84%

Elítélem őket. Mindenük megvan, kiny*lják a szülei a p*csájukat, mégis nagy világfájdalmuk van. Szánalmas.

Már szóltam be nekik. Westendbe a hátam mögött kiröhögtek, csak mert nem voltam olyan, mint ők. Én meg jól leugattam őket, el is mentek onnan :)))

Azt gondolom, hogy egy kis csicska "egyéniség". Legalábbis "egyéniségnek" hiszi magát.. Minden 2. tini emo.. Egyáltalán nem egyediség..

Igen, tisztába vagyok vele. Hogy miért ítélem el, már leírtam.. az egész komment erről szólt.

14/L

2009. aug. 8. 14:20
 2/23 anonim ***** válasza:
85%

-elítélem,mert tele van az ország emokkal és egyáltalán nem olyan jó,hogy mindenki az legyen.Nem szimpatikus,hogy egyesek vagdossák magukat,meg mindennek a rossz oldalát látják és csak siratják magukat. -_-"

-nem,nem szóltam be egy emonak sem,nem vagyok az a típus.Ha megkérdeznek elmondom róla véleményemet,amiből akár veszekedés is lehet,de nem szólok be nekik.Ha ők így érzik jól magukat csak sajnálni tudom őket és szánalmasnak tartom...

-Vajon tényleg így érez,vagy csak azt gondolja,hogy ez tényleg menő és ezért társult a divat-emósokhoz?

-Igen,tudom mi az emo.És még mindig elítélem,mert nem tartom normálisnak,hogy a fiatalok ahelyett h a jó dolgokat keresnének az életben csak a szívfájdalmukról beszélnek...

14/L

2009. aug. 8. 14:27
 3/23 anonim ***** válasza:
35%

Nekem semmi bajom velük.-> Nem is szóltam be nekik. Szerintem nem kell őket elítélni, ők is csak emberek. Nem vagyok a követője, de tetszik az öltözködésük. Nem szólok be senkinek ez alapján, ha tényleg egy emo-ról van szó, nem pedig egy divatmajom vagy pooser emberkéről. Amit meg a média állít (vagdosás, biszexualitás stb.) az meg hülyeség, és egészen más tészta. Saját véleményem minden hasonló téma jellemzésről: Nem szabad általánosítani!

Amúgy bírom is őket:) Nem egy ellenpéldát tudok mondani, aki nem ilyen "jaj, de szar az élet, meg akarok halni" típus. Az ilyen szöveg meg egyenlő az ÖNSAJNÁLATtal. Nem csak emo lehet öngyilkos meg ilyenek, az érvagdosás meg beteges felfogású világfájdalom nem követelmény, csak néhányan azt hiszik, ha ezt megteszik mindjárt emo-k.(ilyet is ismerek, és EZ a szánalmas)

gomen, kicsit eltértem a kérdésektől, de én ezt így gondolom. [nyugodtan belém lehet kötni és lepontozni!]

14/L

2009. aug. 8. 14:40
 4/23 anonim ***** válasza:
86%

el...de nem csak őket, hanem minden olyan embert aki vmi tömegstíléushoz csatlakozik. mért nem tudnak az emberek egyediek lenni, mértkell becsatlakozni vmihez és totálisan olyan lenni, mint a többiek. semmi egyediség nincsen benne. baromira unalmas, és egyéntelen. az emók pedig túlzásba viszik, ezmár túl sok.

nem, még nemszóltam be senkinek, de nemis fogok. nemvagyok kötekedő típus.

amikor egy ilyet látok, első gondolatom az h kb 15 éves, és majd úgyis kinövi....

tudom mi az emo, látom, és elítélem. nemérdekel h milyen az ember a ruhák mögött, mert valszeg idegesítene minden mondata, minden rezzenése, mert felvett stílus, nem a sajátja, megjátssza magát.

2009. aug. 8. 15:08
 5/23 anonim ***** válasza:
96%

Nem ítélem el, ő "bajuk", másnak nem ártanak vele, 15 körül kinövik.

Amúgy nekem nem jön be az emo stílus, elég szánalmasnak tartom.

2009. aug. 8. 20:40
 6/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem ítélem el őket. Stílus alapján nem fikázok senkit, az gerinctelen dolog, ráadásul én is utálom az általánosítást:S

Olyan már előfordult, hogy beszóltam, de stílustól függetlenül, bunkó volt, ezért helyretettem.

Ha látok egy emót az utcán vagy akárhol, nem gondolok semmit. Mit kéne?

Tudom mit jelent, elég sokat foglalkozok különböző stílusokkal, pusztán kíváncsiságból, úgyhogy elég tájékozott vagyok e téren:D Sosem itélek el senkit ránézéről, először mindenkit meg kell ismerni, hogy bárkiről is véleményt mondjak.

17L

2009. aug. 8. 21:09
 7/23 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi válaszaitokat, továbbra is várom a hozzászólásokat ! :)
2009. aug. 8. 21:10
 8/23 anonim ***** válasza:
83%

Elítélem. Mert nyálas, kis hülye gyerekek, akik írni sem tudnak, legalábbis nem volt szerencsém olyanhoz. És eljátsszák a hattyú halálát, milyen rossz nekik, közbe meg mindent megkapnak.

Olyan fordult elő, hogy nekem szólt be 3 EMU p*cs, miközben az edző teremből jöttem haza, de mondtam hogyha bajotok van gyertek és mondjátok közelről. Nem jöttek. gy gondolták inkább visszavonulnak, megfogdossák egymás farkát.

hogy ez egy újabb aberrált, kis takony.

Nem tudom mi az emu, ami azt illeti, pont sz*rok rá. De azt hajtogatják, egy életérés.

Azért ítélem el, mert sok minden fajt elitélek, kivéve az árjákat.

18/F

2009. aug. 8. 21:18
 9/23 anonim ***** válasza:
96%

- Nem érdekelnek különösebben. Most ez a divat,két év múlva más lesz. Igazából ők is csak gyerekek akik keresik a helyüket a világban és mivel nem kaptak nevelést,ezért oda csapódnak ahova épp "kell".

- Nem,nem vagyok egy beszólogatós fajta. Nekem már szóltak be,de nem törődtem velük,éretlenek ők hozzám xD

- "Hm,még egy divatmajom". Kb ennyit gondolok,és tovább nem foglalkozom a jelenséggel.

- Igen,utánaolvastam,hiszen engem is leemóztak már (industrial gótnak vallom magam,de mindegy). Az eredeti emokid szimpatikus,csak ez a korcs utód a béna -.-

15/L

2009. aug. 9. 12:25
 10/23 anonim ***** válasza:
100%

Na akkor kezdjük:D :

- elítéled az emosokat? akár igen, akár nem, miért?

nem ítélem el, az a véleményem, hogy gyerekek, majd kinövik ezt is

- előfordult már, hogy beszóltál egy emo stílusú embernek, mert neked nem tetszett? miért?

nem, nem szoktam beszólni senkinek, nem ez a színvonalam, semmi közöm hozzá

- mi az elsőt gondolatotok akkor, amikor egy emo stílusnak megfelelően öltözött személyt láttok az utcán, buszon, moziban, stb és miért?

ez még mindig divat az általános iskolában ez a hülyeség? hogy néz ki... pár év múlva ő is röhögni fog magán

- tájékozott vagy? tudod mit jelent az emo? megelégszel azzal, hogy ha látod és nem tetszik, akkor már el is ítéled? miért?

tudom mit jelent, olvastam róla a neten, de nem érdekel a dolog, én nem sajnálom magam és soha nem öltöznék fel így és szerintem nevetséges, ha valakinek az öltözködésén ennyire látszik a zenei ízlése, de az ő dolguk, én nem szólok bele

18/L

2009. aug. 9. 16:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!