Közvélemény kutatás, az emo stílusról, a Te véleményed is érdekel, segítenél?
Kedves Válaszadók, arra szeretnélek kérni bennetek, hogy írjátok le nekem...
- elítéled az emosokat? akár igen, akár nem, miért?
- előfordult már, hogy beszóltál egy emo stílusú embernek, mert neked nem tetszett? miért?
- mi az elsőt gondolatotok akkor, amikor egy emo stílusnak megfelelően öltözött személyt láttok az utcán, buszon, moziban, stb és miért?
- tájékozott vagy? tudod mit jelent az emo? megelégszel azzal, hogy ha látod és nem tetszik, akkor már el is ítéled? miért?
Kérlek benneteket, hogy főként azokról írjatok, amit kérdeztem, KORRAL és NEMMEL, ha lehet. Egyébként minden egyéb hozzászólást szívesen fogadok.
Nem ítélem el őket, mert minek ítélnék el embert anélül, hogy ismerném? Senki sem egyforma nem lehet általánosítani... És nem szóltam be nekik max a kis diszkóp*csáknak! ;) Mi az első gondolatom? Mi lenne? Ő is egy ember, nem kell mindenkit karanténba zárni és kategorizálni meg ítélgetni... -.-" Tudom jól, mi az az emo, közel áll hozzám, de nem mondom magam annak. Nem ítélek el senkit a stílusa miatt. A viselkedés meghatározóbb mint a kinézet. -.-"
16L
Nem ítélem el őket mert én is komolybarátikörhöz tartozom, viszont a kis 13-15évesek idegesítőek meg kell mondjam, mi 17-19 évesekkel szoktunk összeülni és nincs nyávogás érfelvágás, érzelgősködés semmi..
Értelem szerűen nem szóltam be senkinek és nem is áll szándékomban, mivel csak cigány szokott közterületen pofázni.
Ha meglátok 1 szép emo csajt, el fantáziálok róla.
Az emo emotional szóból ered ami érzékenyt jelent, és itt egyéne válogatja h ki érzelgős és ki vidám
19/F
Nem ítélem el emósokat, csak agyamra mennek azzal hogy magukat síratják, és ezt másoktól is elvárják hogy sajnálják őket,nekem is vannak gondjaim, problémáim,mint minden más embernek mégsem leszek emu XD!
Nem még nem szóltam be nekik...
Igen tudom hogy mi az hogy emo,meg azt is hogy mi az a három iksz XxX!!!Jah azt igen bírom mikor az ,,emos,, gyerekek kiírják msnre meg ide oda hogy XxX-név-XxX nos közben meg azt sem tudják hogy mi a francot jelent!
U.I: Mi az az EMO?
???
Az egyik szemem sír, a másik haj!
Bocs ezt muszály volt...
17/L
19:31 es vagyok
no cigi, no drog, no alkohol
és mégis minden hétvégén részegen fekszenek a szórakozóhelyek előtt...érdekes!
Nem ítélem el őket, pedig szerintem ez egy rohadt hülye stílus, de biztos kinőhetik. Tőlem sajnáltathatják magukat, úgy, hogy megvan mindenük, felvághatják az ereiket, kiugorhatnak a negyedikről, úgyis sok van belőlük. Amíg másoknak nem ártanak, nincs rá okom, hogy beszóljak nekik, én nem vagyok olyan, mint ők, és nem érdekel, ha szembe jön egy, mit gondol rólam, nem vagyunk egyformák! Ha meglátok egyet, azt gondolom, biztos csak nem normális. Ettől függetlenül röhögök magamban, és szörnyülködök, hogy néz ki..
pontos leírás:Az emo eredetileg zenei stílus volt a 80-as években. Az emotional, azaz az érzelmes hardcore Washingtonban alakult ki az egyre durvább New York-i hardcore ellenáramlataként. Az emocore zenekarok – például a Rites of Spring, akiktől állítólag az emo kifejezés is származik – a szakirodalom szerint dallamosabb zenét játszottak. Ebből azoknak, akik nincsenek mélyen beágyazva a szcénába, persze annyi jön le, hogy az emocore-osok pont ugyanúgy daráltak a gitárjaikon, mint kemény zenében utazó haverjaik Amerika-szerte. A hasonlóságot aztán a történelem is igazolta, amikor a 90-es évek elején az egész egyszerre tűnt el. Az emo 5-6 évvel később feltámadt, aztán most pár éve harmadszor is, hogy popos fordulatok után szerelmi problémákról és világfájdalomról éneklő tinizenekarokba torkolljon.
Nem itélem el őket. Sőt!! Ők az olyan emberek (persze itt nem a:
-13-15 éves kislányokra és kisfiukra
-nem a Józzaszííny Cukcsi csajszikra
-nem a bunkó "emóvagyok mert úgynézek ki" emberekre gondolok)
hanem azokra akik tényleg magukénak tudják ezt a fajta életstílust. Gusztustalan a majmolás és az is, hogy azokat is emo-nak mondják és sajnos ők is annak hiszik magukat akik 20ezer forintos Vans, 30ezer forintos répagatya, 10ezer forinos halálfejes fekete póló-ba járkálnak. Nem. Az emo nem erről szól. Persze beszélhetek a vak népnek mert tudom hogy jön a lepontozás mert kicsit sem ugy godolkodok ahogy Te. jólmondtam?:)
Tudjátok mi a baj? Az emberek érdektelensége. Ha egy ember nem olyan amilyennek te elvárod hogy legyen, vagy nem egyezik a te világ vagy bármilyen nézeteddel az már az utolsó szar alak. Ha valaki nem úgy öltözködik ahogy te azt szeretnéd vagy nem úgy áll a haja azt már kiközösíted. Mi lesz így a világból? Senki sem tart össze. Próbálj meg megismerni egy embert mielőtt megítéled. Vagy csak egy kicsit próbáld meg meghallgatni az ő nézetét. Az emo a belső dolgokról szól és az érzelemről, ami egyben a külsőn is meglátszik.
Soha nem szóltam még be IGAZI emónak. Pózernek már igen, de annak meg is volt az oka, hiszen egyik nap "emóS vagyok, másik nap már nem vagyok emóS.."-.- és olyan lányoknak is akik divatmajmok és karcolgatnak egymás kezébe "Szeretlek" feliratokat -.- szánalmas..
És ha meglátok egy emót azt mondom, hogy szívesen megismerném:) Akár fiu, akár lány. Mindent tudok az emo-rol és úgy érzem hogy közel áll hozzám. Ebben találtam meg önmagamat. Inkább megismerek egy aranyos emo srácot mint egy szőkén melírozott robogós disco-s gyereket -.-
L/16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!