A barna; -szemű, -hajú, -bőrű pasiknak az ugyanilyen (egzotikus) lányok jönnek be (csak "kutatás")?
Figyelt kérdés
2010. aug. 11. 19:50
1/11 anonim válasza:
van akinek igen, van akinek nem.
2/11 anonim válasza:
3/11 A kérdező kommentje:
Aham értem! Még írhatnak mások is! :):)
2010. aug. 12. 12:09
4/11 anonim válasza:
bár nem vagyok barna bőrű, de barna a szemem és a hajam is. nekem leginkább a barna hajú lányok tetszenek
5/11 anonim válasza:
Tapasztalatból írom: a barna bőrű-, hajú pasiknak a fehér bőrű, szőke lányok jönnek be.
6/11 A kérdező kommentje:
Utolsó: az jó. :):)
2010. aug. 13. 18:30
7/11 anonim válasza:
Ez egyéntől függ, de volt egy srác, aki megfelelt a leírásnak és pont azért tetszettem neki, mert nekem meg hullaszínű bőröm van és zöld szemem.
De volt egy másik (egy török srác), akinek a barátnőm tetszett, aki szintén barna szemű, barna hajú...
Szóval ilyen összefüggés nincs.
8/11 anonim válasza:
én szöke lány vagyok kék szemmel és úgy vettem észre hogy a szőkék jobban megnéznek mint a barnák.
9/11 anonim válasza:
Nekem is zöld szemem van és barnára festem a hajam, eredetileg vöröses sötétszőke lenne és engem nem öregít, 26 éves vagyok és még mindig elkérik a személyim...
Szóval ennyit arról, hogy a sötét szín öregít, akihez nem illik, azt a világos öregíti...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!