Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Közvélemény kutatás, az emo...

Közvélemény kutatás, az emo stílusról, a Te véleményed is érdekel, segítenél?

Figyelt kérdés

Kedves Válaszadók, arra szeretnélek kérni bennetek, hogy írjátok le nekem...

- elítéled az emosokat? akár igen, akár nem, miért?

- előfordult már, hogy beszóltál egy emo stílusú embernek, mert neked nem tetszett? miért?

- mi az elsőt gondolatotok akkor, amikor egy emo stílusnak megfelelően öltözött személyt láttok az utcán, buszon, moziban, stb és miért?

- tájékozott vagy? tudod mit jelent az emo? megelégszel azzal, hogy ha látod és nem tetszik, akkor már el is ítéled? miért?

Kérlek benneteket, hogy főként azokról írjatok, amit kérdeztem, KORRAL és NEMMEL, ha lehet. Egyébként minden egyéb hozzászólást szívesen fogadok.

2009. aug. 8. 14:10
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

nem ítélem el őket csak azért mert más stílust képviselnek, mint én. amúgy meg lehetnek normálisak is (akik persze nem divatból csinálják)

nem szóltam be emósnak és nem is tervezem, mert ha neki ez a stílus tetszik akkor az az ő dolga

az első gondolatom, hogy csak divatból csinálja, mert ez már akkora nagy divat lett

azt hiszem egy zenei stílus volt régebben, de mostanában inkább csak a kinézet a lényeg és nem élik át ezt a dolgot, mert az emósok nagyon érzelmesek, nem csak mindig a halálra gondolnak, minden kis apróságnak számukra nagy jelentősége van, jobban átérzik a jó és rossz dolgokat

15/L

2009. aug. 22. 09:19
 22/23 anonim ***** válasza:

ja és nagyon is szeretnek élni csak valaki elkezdte azt a hülyeséget erről az érfelvágásról meg a halálról

utolsó voltam

2009. aug. 22. 09:23
 23/23 anonim ***** válasza:

- elítéled az emosokat? akár igen, akár nem, miért?

*igazából elítélem. én is voltam emós, de nem kinézetre, hanem életérzésre. igaz nekem megvolt a saját gondom és képtelen voltam egyedül túljutni rajta. bár én akkor akkoris emós lettem volna, ha épp nem divat. az hogy divat volt, csak annyiban volt jó, hogy tudtam mégis mi ez. de mamár 1 perc alatt lenézem őket, mert már tudom mindenre van megoldás.

- előfordult már, hogy beszóltál egy emo stílusú embernek, mert neked nem tetszett? miért?

*nem. attól hogy hülye, még nem kell beszólnom. majd rájön mekkora ostobaságokat csinált.

- mi az elsőt gondolatotok akkor, amikor egy emo stílusnak megfelelően öltözött személyt láttok az utcán, buszon, moziban, stb és miért?

*ha fiú az illető, akkor az az első, hogy arra gondolok "na ez sem a lányokat kedveli" ha lány akkormeg "neki sincs jobb dolga" ők még nem tudják, de ez abszulút nem menő. sőt szánalmas.

- tájékozott vagy? tudod mit jelent az emo? megelégszel azzal, hogy ha látod és nem tetszik, akkor már el is ítéled? miért?

*természetesen tudom mit jelent az emo. elítélni nem ítélem el, de megvan már róla a véleményem, de az még simán változhat. attól, hogy egy idióta még lehet jófej és művelt.

L/18

2010. szept. 20. 14:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!