Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan alakul az a kapcsolat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan alakul az a kapcsolat, ahol a megcsalás a másik fél tudtával történik?

Figyelt kérdés

Ez a klasszikus értelemben nem is megcsalás, ha a társ tudtával és beleegyezésével történik?

Mi történik ilyenkor a kapcsolattal? Mi változik?

aug. 17. 08:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Szerintem az nem kapcsolat meg nem társ.

Nekem volt ilyen narátság extrákkal kapcsim amiben mindenki azzal k.félt akivel akar. Viszont mi mindenhol egyutt jelentünk meg barái kör is párként kezelt minket, ő volt a ballagásomon is diplomaoszton is meg stb, közben sehol nem voltunk pár.

aug. 17. 08:40
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ahol ez van, ott már nem beszélhetünk sem kapcsolatról, sem házasságról, még ha papír is van-és nem váltak el jogilag a felek.

Ez már egy nulla-még emberi kapcsolatnak is.

aug. 17. 09:26
 3/11 anonim ***** válasza:
45%

15+ eve swingerezunk. Van volt lesz mellette alkalmi szex is. Parosban kulon is.

Akkor hagytuk csak abban mikor gyereket akarunk de utana ujra mentunk. Nekunk jol mukodik igy az eletunk. Mindkettonknek nagy a libidoja, nehez volt meglepni ezt de sikerul valahogy megis egyensulyban maradnunk. Persze volt az elejen veszekedes feltekenyseg. De vagy azet megyunk vagy kezeljuk. Az utobbi lett a megoldas mert szeretjuk egymast. Napi-ketnapi szinten egymassal is szexelunk amelett h masikkal is.

Szoval nalunk igy van masoknal passz.

aug. 17. 09:57
 4/11 anonim ***** válasza:
Férfiak vagytok 3?
aug. 17. 09:59
 5/11 anonim ***** válasza:
Nyitott kapcsolatban ahol mindenki azzal fekszik le akivel ott nincs ilyen jellegű megcsalás.
aug. 17. 10:35
 6/11 anonim ***** válasza:

3vagyok

Nem, mi egy hazaspar vagyunk. 23 eve vagyunk egyutt.

aug. 17. 12:04
 7/11 anonim ***** válasza:

Extrém példát adott 3-as arra, hogy van a testi igény és van az érzelmi kötődés. Amennyiben erős az érzelmi kötődés és kölcsönösen elfogadott a csak testi élményre koncentráló külső igénykielégítés, akkor akár ilyen extrém módon is lehet. Ami imponáló, a teljes őszinteség.

Azt szokták mondani, hogy a perverzitás összetartja a kapcsolatot. El tudom képzelni, hogy a két ember között olyan erős a perverz kapcsolatukra az igény, hogy nem tudja meggyengíteni a kötődést más gyengébb, különösen alkalmi kapcsolat (más kérdés a fertőzések behozatalának veszélye az elsődleges kapcsolatba).

A közös gyermek, meg gondolom közös megjelenések pedig mutatják az érzelmi kötődést.

aug. 18. 12:15
 8/11 anonim ***** válasza:

Nem gondolnam h a swinger pervez dolog lenne ... Meg mindig etikusabb mitha a masik hata mogott csalnank egymast

Sot magaval a szoval sem ertek egyett.

aug. 18. 14:16
 9/11 anonim ***** válasza:

Fertozesek

Swingerben alap a higienia es a rendszerest szures! Sot maga a kozosseg szervez szureseket! Aki tunetet eszel az nem megy. Aot szol h mi a helyzet.

Alap a gumi hasznalata!!! Akar klub akar privat party!

Aki nem figyel az kikozositik. Egyszeruen ignoraljak. Nem hivjak nem engedik be.

Volt tavaly egy nem reprezantaiv felmeres a kozossegben errol. Az atlagnal joval alacsonyabb ertekek jottek ki.

aug. 18. 14:19
 10/11 anonim ***** válasza:
Minden megy tovább. Néha kellemetlen,ha pont akkor van oda a nejem a pasijánál,mikor én is kívánom a szexet.
aug. 18. 14:47
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!