Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A megcsalás "tulajdonság", vagy az adott kapcsolattól függ?
10
Szerencse, hogy a férfiakba nincs belekódolva semmi, és olyan ritka közöttük a megcsalás, mint a fehér holló. Az is hatalmas szerencse, hogy a jóatyaúristen ránk hagyta azt a kis piszok könyvét, így mindent tudhatunk belőle. :)
11es
Jaj csak nem betaláltam, nők nagyobb arányban lèpnek fèlre ez tèny mert egy ösztön lènyek azèrt
Én soha életemben nem léptem félre.
És nem, nem lépnek nagyobb arányban félre nők, hasonló az arány ebben a 2 nem között.
Adott kapcsolattól helyzetètől függ.
N
Köszönöm a válaszokat!
Az én véleményem az, hogy attól még, hogy egyszer csalt, nem biztos, hogy a következőt is megfogja. Az emberek változnak, én tiniként teljesen másképp kezeltem egy konfliktust pl meg az egész kapcsolatot, mint most. Persze lehet, hogy akkor már mindenkit meg fog csalni, de szerintem nem 100%. Az viszont biztos, hogyha megcsalja valaki a párját és ő megbocsátja, azzal konkrétan engedélyt ad a többire is. Ha már eljutott valaki a megcsalásig, akkor elengedte fejben a kapcsolatot, csak kényelmes a fixnél maradni. Látja, hogy milyen jól megúszta egy bocsánat kéréssel. Aztán ugye ott van a liánozó típus, aki nem bír egyedül maradni, csak akkor száll ki a kapcsolatból, ha megvan a következő. Na ő biztos így lép majd ki abból is. Illetve van az, aki nem hűtlen, de őt megcsalták, majd a következő kapcsolatában már nem bízik, úgyis vége lesz, akkor már én is csalok... Vagy van aki az exét szereti és visszajár hozzá de az ex nem akar vele összejönni újra ezért tart fenn párkapcsolatot is a dugások mellett.
Ha valaki őszintén változtatni akar ezen akkor pszichológus segítségével tud.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!