Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A férfi, akivel kavarunk,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfi, akivel kavarunk, kiderült, hogy házas. Elmondanátok a nejének?

Figyelt kérdés
Nem tudtam róla. Korábban nem ismertük egymást, egy kávézóban ismerkedtünk meg. Facebookja van, de oda nem posztol, csak nagy ritkán, a feleségével közös kép nincs, meg sincs jelölve sehol, a nevét se tudtam. Úgy derült ki, hogy feldobta a facebook a nejét közös ismerősünk miatt, XY-né, zárójelben a lánykori neve. Rámentem a profiljára és ott voltak a közös képek, amik a férfi oldalán nem jelent meg. Nem egy városban lakunk, én helyi vagyok, ő meg bejárós, nem is láttam őket együtt, a nővel 3 közös gyereke van. A gyerekekről tudtam, de azt nem, hogy még együtt vannak, azt mondta nekem, hogy külön élnek, de a képeket elnézve nagyon is együtt vannak. Azóta csak sírok, mert ezt nem akarom elhinni.
2023. jún. 8. 14:11
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/86 anonim ***** válasza:
100%
Itt a pasi kapja meg a magáét. :)
2023. jún. 8. 17:34
 42/86 anonim ***** válasza:
90%

Mennyire szánalmasak már azok, akik még a kérdezőt szidják, miközben a csávó egy igazi szarházi, gerinctelen féreg, aki maximálisan megérdemli, hogy asszonyka kivágja a büdös p….ba.

Itt max ő fogja megkapni a magáét, teljesen jogosan.

2023. jún. 8. 17:45
 43/86 anonim ***** válasza:
0%

Rutinos öreg róka kimagyarázza.

Csak nehogy megtépjen a néni. 🤣🤣🤣

2023. jún. 8. 17:48
 44/86 anonim ***** válasza:
89%
Most még nagyobb boldogsággal tölt el, hogy amikor én csináltam ilyet, abból válás lett, és megköszönte nekem a nő. :)
2023. jún. 8. 17:49
 45/86 anonim ***** válasza:
85%
Milyen jól tetted😍
2023. jún. 8. 18:08
 46/86 anonim ***** válasza:
91%
Zseniálisak ezek a kommentek. A nő a szrkavaró, meg a kva, meg minden, ami csak lehet, ő veri szét a családot... Stb. Véletlenül sem a férfi, aki házasságban él, gyerekeket szült neki a felesége, és ennek tudatában félrekefélt 🤡🤡🤡 Ha elég nagyfiú volt ahhoz, hogy félremenjen, legyen ahhoz is, hogy elviselje a tettei következményeit. Aki nem akar ilyen sorsra jutni, ne csalja meg a párját. Ennyire egyszerű.
2023. jún. 8. 18:20
 47/86 anonim ***** válasza:
100%

Magamból indulok ki: én örülnék, ha valaki szólna, hogy a férjem ilyen. Jogomban áll nekem is dönteni a kapcsolatunkról az információ tudatában és nem hazugságban leélni egy életet. Ha vele maradok, az az én felelősségem, de örülnék, ha megtisztelnének a választás szabadságával.

Elmondanám.

2023. jún. 8. 18:57
 48/86 anonim ***** válasza:
11%

Felmerül egy kérdés kedves kérdező.

Mi történik akkor, ha a Te "bizonyítékaid" ellenére is Te kerülsz ki vesztesként a storyból?

2023. jún. 8. 19:14
 49/86 anonim ***** válasza:
100%
Akkor levonja a tanulsagot, hogy a feleseg megerdemli a sorsat es tovabball.
2023. jún. 8. 19:18
 50/86 anonim ***** válasza:
11%
Aha és ebbe érdemes beleállni?! Már mindegy… de majd meglátja… az lesz amit mondtam
2023. jún. 8. 19:20
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!