Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A férfi, akivel kavarunk,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfi, akivel kavarunk, kiderült, hogy házas. Elmondanátok a nejének?

Figyelt kérdés
Nem tudtam róla. Korábban nem ismertük egymást, egy kávézóban ismerkedtünk meg. Facebookja van, de oda nem posztol, csak nagy ritkán, a feleségével közös kép nincs, meg sincs jelölve sehol, a nevét se tudtam. Úgy derült ki, hogy feldobta a facebook a nejét közös ismerősünk miatt, XY-né, zárójelben a lánykori neve. Rámentem a profiljára és ott voltak a közös képek, amik a férfi oldalán nem jelent meg. Nem egy városban lakunk, én helyi vagyok, ő meg bejárós, nem is láttam őket együtt, a nővel 3 közös gyereke van. A gyerekekről tudtam, de azt nem, hogy még együtt vannak, azt mondta nekem, hogy külön élnek, de a képeket elnézve nagyon is együtt vannak. Azóta csak sírok, mert ezt nem akarom elhinni.
2023. jún. 8. 14:11
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/86 anonim ***** válasza:
42%
Nem mondanám el, de azèrt tökön rúgnám a palit.
2023. jún. 8. 14:44
 12/86 anonim ***** válasza:
4%
Nagyon remélem hogy nem leszel szrkavaró kérdező. Ha ennyire szrik a sok erkölccsősz a férfira akkor szarjon a nőre is ha már semmi nem érdekli őket. Rohadt álszent kétszínű egy hozzáállás ez. De nyugi kérdező, ha bekavarsz ugyis teleszel kikiáltva rossznak. Erre készüljél fel.
2023. jún. 8. 14:46
 13/86 anonim ***** válasza:
38%
Nem mondanám el, minek? Továbblépnék és kész.
2023. jún. 8. 14:48
 14/86 anonim ***** válasza:
78%
Én azért is elmondanám, mert engem is át akart volna verni a pasi. Az egy dolog, hogy valaki csalja a házastársát egy olyan szeretővel, aki tisztában van azzal, hogy házas emberrel van dolga. De érzelmileg félrevezetni valakit, azt hazudni, hogy már elvált miközben még nagyon is házas, az duplán, triplán szemét dolog. Az ilyen ember meg fogja tenni máskor is, és valószínűleg már korábban is megtette. Na, ezért nem hallgatnék.
2023. jún. 8. 14:48
 15/86 anonim ***** válasza:
19%
Nem. Mi közöd van hozzá? Válni úgysem fognak miattad. Válj meg a pasitól és kész.
2023. jún. 8. 14:52
 16/86 anonim ***** válasza:
82%
Ez a sok lepontozó fél attól, hogy egyszer ő is lebukik :D Igenis mondd el, joga van tudni. Gondolom vele marad, ettől függetlenül jó bosszú
2023. jún. 8. 14:57
 17/86 anonim ***** válasza:
85%

15

Voltam már ilyen helyzetben, és igenis elváltak, miután borítottam a bilit. Mondjuk én nem voltam szerető, de kitartóan és a végén már kissé erőszakosan próbálkozott nálam a férfi (kolléga). Miután megmondtam, hogy szólni fogok a feleségének, elkezdte nagy erőkkel bizonygatni, hogy csak szexre kellettem volna, sosem érek fel a feleségéhez, semmilyen férfi nem tudna komolyan venni, csak az öltözködésem és a testem miatt vagyok érdekes, de a személyiségem szóra sem érdemes, minden értelmes férfinak csak szexkapcsolatra és/vagy lábtörlőnek kellenék, és, hogy egy ilyen kis spermaputtony nehogy az ő évtizedek óta felépített kapcsolatát, életét veszélyeztetni merje.

Szóval itt nemcsak az volt, hogy meg akarta csalni a feleségét (mással meg is csalta, csak nem velem), hanem az is, hogy kiderült a felesége számára is, hogy egy vérbeli getzivel van dolga. Átkültem neki mindent, ami írásban történt, és egyáltalán nem hatotta meg, hogy azt írogatta a fantasztikus férje, hogy nem érhetek fel hozzá soha, és mindig hozzá menne haza, én csak egy kis senki lennék, kb. annyit érnék mint egy maszturbálás, stb.

Szóval de, igenis előfordulhat, hogy válni fognak. Nem tudjuk az előzményeket, nem tudjuk, hogy milyen a házasság, nem ismerjük a feleség értékrendjét, nem ismerjük az anyagi hátteret. Nem tudunk semmit.

Az infot szerintem joga van tudni a nőnek. Az, hogy ennek tudatában hogyan dönt, egyedül az ő dolga.

2023. jún. 8. 15:13
 18/86 anonim ***** válasza:
35%

Semmiképp nem mondanám el. Ehhez nincs közöd.

Jól megmondanám neki a magamét, aztán többet szóba se állnék vele

2023. jún. 8. 15:13
 19/86 anonim ***** válasza:
11%

17. Értem, tehát te egy bosszúálló nő vagy, akit kidobtak.

Nem is tudom, szeretőként mit vártál, hogy majd elvesz téged?

2023. jún. 8. 15:17
 20/86 anonim ***** válasza:
92%

19

Nem tudsz olvasni?

Írtam, hogy NEM voltam szerető. Direkt leírtam.

Nem gondoltam voln, hogy ekkora fogyatékos valaki, hogy még olvasni sem tud.

Idézem is:

"Mondjuk én nem voltam szerető, de kitartóan és a végén már kissé erőszakosan próbálkozott nálam a férfi (kolléga)."

Mondjuk én nem voltam szerető, de kitartóan és a végén már kissé erőszakosan próbálkozott nálam a férfi (kolléga).Mondjuk én nem voltam szerető, de kitartóan és a végén már kissé erőszakosan próbálkozott nálam a férfi (kolléga).Mondjuk én nem voltam szerető, de kitartóan és a végén már kissé erőszakosan próbálkozott nálam a férfi (kolléga).Mondjuk én nem voltam szerető, de kitartóan és a végén már kissé erőszakosan próbálkozott nálam a férfi (kolléga).Mondjuk én nem voltam szerető, de kitartóan és a végén már kissé erőszakosan próbálkozott nálam a férfi (kolléga).Mondjuk én nem voltam szerető, de kitartóan és a végén már kissé erőszakosan próbálkozott nálam a férfi (kolléga).Mondjuk én nem voltam szerető, de kitartóan és a végén már kissé erőszakosan próbálkozott nálam a férfi (kolléga).Mondjuk én nem voltam szerető, de kitartóan és a végén már kissé erőszakosan próbálkozott nálam a férfi (kolléga).Mondjuk én nem voltam szerető, de kitartóan és a végén már kissé erőszakosan próbálkozott nálam a férfi (kolléga).

2023. jún. 8. 15:21
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!