Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A férfi, akivel kavarunk,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfi, akivel kavarunk, kiderült, hogy házas. Elmondanátok a nejének?

Figyelt kérdés
Nem tudtam róla. Korábban nem ismertük egymást, egy kávézóban ismerkedtünk meg. Facebookja van, de oda nem posztol, csak nagy ritkán, a feleségével közös kép nincs, meg sincs jelölve sehol, a nevét se tudtam. Úgy derült ki, hogy feldobta a facebook a nejét közös ismerősünk miatt, XY-né, zárójelben a lánykori neve. Rámentem a profiljára és ott voltak a közös képek, amik a férfi oldalán nem jelent meg. Nem egy városban lakunk, én helyi vagyok, ő meg bejárós, nem is láttam őket együtt, a nővel 3 közös gyereke van. A gyerekekről tudtam, de azt nem, hogy még együtt vannak, azt mondta nekem, hogy külön élnek, de a képeket elnézve nagyon is együtt vannak. Azóta csak sírok, mert ezt nem akarom elhinni.
2023. jún. 8. 14:11
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/86 anonim ***** válasza:
95%
Simán elmondanám. Fordított esetben te is orulnel neki, hogy tovább nem kel hazugságban élned. A gyerekeknek miért is tenne jot, ha ilyen közegben nőnek fel? Idősebb fejjel úgyis átlátják majd az egészet és az aztán nem lesz egészséges családi közeg.
2023. jún. 8. 15:23
 22/86 anonim ***** válasza:
100%
Tudja csak meg a feleség, hogy kivel él együtt.
2023. jún. 8. 15:23
 23/86 anonim ***** válasza:
4%
De te szerető voltál. Ahogy itt sokan hangoztatni szokták ÉRZELMI SZERETŐ voltál. Az ugye ugyanolyan súlyos.
2023. jún. 8. 15:24
 24/86 anonim ***** válasza:
17%
20. Félreolvastam, nem kell egyből megkövezni.
2023. jún. 8. 15:26
 25/86 anonim ***** válasza:
88%
El bizony. A feleség helyében én is tudni szeretném, mit művel a férjem a hátam mögött.
2023. jún. 8. 15:27
 26/86 anonim ***** válasza:
95%

Érdekesek a kommentek azt meg kell hagyni... Akik ellenzik, hogy szólj a nőnek, gondolom nem akarnák tudni, hogy a párjuk megcsalja őket (vagy szeretné megtenni), mert amiről nem tudnak az nem fáj? Vagy ezt hogy kell érteni?

Kérdező elég valószínűnek tűnik, hogy nem te vagy az első és/vagy egyetlen, akinek csapja a szelet a felesége mellett. És ahogy valaki már írta, téged is átvert nem csak a nejét.

2023. jún. 8. 15:28
 27/86 anonim ***** válasza:
83%
27- a nő a ribizli,mert szingliként férfiakkal ismerkedik? Miért is?
2023. jún. 8. 15:33
 28/86 anonim ***** válasza:
90%
Azt tudja meg max ország-világ, hogy a FÉRFI mekkora ócska hímringyó, aki letagadja, hogy felesége van! A kérdező úgy tudta a férfi szingli, szóval miért is ő lenne a rbanc?!🤦🏻‍♀️
2023. jún. 8. 15:36
 29/86 anonim ***** válasza:
88%
A 27es ezzel nyugtatja magát, hogyha ő megcsalja a feleségét, nem az ő hibája, csak a szerető egy ribizli aki rámászott :D
2023. jún. 8. 15:39
 30/86 anonim ***** válasza:
91%

"De te szerető voltál. Ahogy itt sokan hangoztatni szokták ÉRZELMI SZERETŐ voltál. Az ugye ugyanolyan súlyos."

Ezt nekem írtad?

Hogy lettem volna akár érzelmi szerető, te nagyon fogyatékos? Párkapcsolatban voltam végig, konkrétan akkoriban kérték meg a kezem. A pasi a munkahelyemen nyomult, első pillanattól elutasítottam és mondtam, hogy van párom. Nem érdekelte. Nem hívogatott el ide-oda, hanem onnantól folyamatosan kereste a társaságomat, folyamatosan kétértelmű poénokat mondogatott. Szóltam, jeleztem, hogy fejezze be. Egyszer pedig odáig ment, hogy rátette a kezét a combomra. Akkor fakadtam ki, hogy hagyjon békén. Szerinte pedig csak kérettem magam. Akkor mondtam már neki, hogy szólok a feleségének.

2023. jún. 8. 15:41
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!