Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A férfi, akivel kavarunk,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfi, akivel kavarunk, kiderült, hogy házas. Elmondanátok a nejének?

Figyelt kérdés
Nem tudtam róla. Korábban nem ismertük egymást, egy kávézóban ismerkedtünk meg. Facebookja van, de oda nem posztol, csak nagy ritkán, a feleségével közös kép nincs, meg sincs jelölve sehol, a nevét se tudtam. Úgy derült ki, hogy feldobta a facebook a nejét közös ismerősünk miatt, XY-né, zárójelben a lánykori neve. Rámentem a profiljára és ott voltak a közös képek, amik a férfi oldalán nem jelent meg. Nem egy városban lakunk, én helyi vagyok, ő meg bejárós, nem is láttam őket együtt, a nővel 3 közös gyereke van. A gyerekekről tudtam, de azt nem, hogy még együtt vannak, azt mondta nekem, hogy külön élnek, de a képeket elnézve nagyon is együtt vannak. Azóta csak sírok, mert ezt nem akarom elhinni.
2023. jún. 8. 14:11
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 1/86 anonim ***** válasza:
73%
El.
2023. jún. 8. 14:14
 2/86 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem inkább csak tiltsd le, többet ne vedd fel neki a telefont és próbáld mihamarabb elfelejteni.
2023. jún. 8. 14:18
 3/86 anonim ***** válasza:
32%

Nem, nem kell szétcseszni a gyerekek életét.

Csak rakd ki a tagot az életedből.

2023. jún. 8. 14:21
 4/86 anonim ***** válasza:
63%
Természetesen el.
2023. jún. 8. 14:23
 5/86 anonim ***** válasza:
59%
Azért én szembesíteném vele. Lehet, kicsit belengetném, hogy elmondom a feleségnek, csak hogy érezze szarul magát.
2023. jún. 8. 14:23
 6/86 anonim ***** válasza:
75%
Átgondoltam. Én is elmondanám.
2023. jún. 8. 14:24
 7/86 anonim ***** válasza:
13%
El ne merd mondani mert a gyerekek isszák meg a levét!
2023. jún. 8. 14:26
 8/86 anonim ***** válasza:
95%
Erre apukának kellene gondolni, mikor csalja a feleségét.
2023. jún. 8. 14:27
 9/86 anonim ***** válasza:
4%
Nem, hanem a szeretőnek. Mijogon szólsz te bele más életébe?!
2023. jún. 8. 14:39
 10/86 anonim ***** válasza:
87%

Senki nem fenyegethetne, hogy én "ne merjem", senki nem tántoríthat el attól, hogy ilyen esetben elmondjam.

A gyerekei iránt neki kell felelősséget vállalnia, nem nekem. Ő vett el egy nőt feleségül, és ő esküdött neki kitartást, hűséget.

Azt pedig senki nem tudja észérvekkel alátámasztani, hogy a gyerekeknek jobb egy ilyen családban, mint elvált szülőkkel, akik megtalálhatják mással a boldogságot. Szóval engem nem fog az erőszakos "gyerekpárti" (nem véletlen az idézőjel) hangnemével sarokba szorítani senki, hiába kezeli tényként, hogy a gyerekeknek így vagy úgy jobb. Fogalma sincs róla, hogy valóban így van-e. És még egyszer mondom: ez a szülők felelőssége, ha nem akar felelősséget vállalni egy megcsalásért, akkor esetleg ne lépjen félre.

Azért mondanám el, mert én egy percig sem maradnék ilyen esetben a másikkal, nekem zéró toleranciám van. Szóval mindenképpen szeretném, hogy szóljanak nekem, ha ilyen történik, hogy legyen lehetőségem lelépni.

Nem tudhatom, hogy a másik nő is úgy működik-e, mint én, lehet, hogy nem. De szerintem érdemel annyit, hogy a hűtlenség tudatában döntsön arról, hogy valóban szeretné-e továbbra is társnak azt az embert, vagy nem.

2023. jún. 8. 14:41
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!