Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfi, akivel kavarunk, kiderült, hogy házas. Elmondanátok a nejének?
Nem, nem kell szétcseszni a gyerekek életét.
Csak rakd ki a tagot az életedből.
Senki nem fenyegethetne, hogy én "ne merjem", senki nem tántoríthat el attól, hogy ilyen esetben elmondjam.
A gyerekei iránt neki kell felelősséget vállalnia, nem nekem. Ő vett el egy nőt feleségül, és ő esküdött neki kitartást, hűséget.
Azt pedig senki nem tudja észérvekkel alátámasztani, hogy a gyerekeknek jobb egy ilyen családban, mint elvált szülőkkel, akik megtalálhatják mással a boldogságot. Szóval engem nem fog az erőszakos "gyerekpárti" (nem véletlen az idézőjel) hangnemével sarokba szorítani senki, hiába kezeli tényként, hogy a gyerekeknek így vagy úgy jobb. Fogalma sincs róla, hogy valóban így van-e. És még egyszer mondom: ez a szülők felelőssége, ha nem akar felelősséget vállalni egy megcsalásért, akkor esetleg ne lépjen félre.
Azért mondanám el, mert én egy percig sem maradnék ilyen esetben a másikkal, nekem zéró toleranciám van. Szóval mindenképpen szeretném, hogy szóljanak nekem, ha ilyen történik, hogy legyen lehetőségem lelépni.
Nem tudhatom, hogy a másik nő is úgy működik-e, mint én, lehet, hogy nem. De szerintem érdemel annyit, hogy a hűtlenség tudatában döntsön arról, hogy valóban szeretné-e továbbra is társnak azt az embert, vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!