Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért lépünk félre? Élettársam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lépünk félre? Élettársam van jó pár éve ő rokkant 15 éves voltam ő 28 mikor összejöttünk, született egy fiunk aki autista nem beszél nem kommunikál.Járt hozzánk egy gyermekkori barát akivel pár éve viszonyom van közbe találkozunk

Figyelt kérdés

Mi lehet ebből halálosan szerelmes belém még mindig.

Össze jöttünk de vita vita hát n szét mentünk és a sors 3 év után ismét össze hozott minket. Tudni kell róla régebben drogozott és agresszív volt. Véleményt szeretnék kérni

2023. ápr. 19. 14:47
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

A szeretőm vagy minek nevezzem.

Mért jön mindenki ezzel hogy össze jöttem egy mozgássérült emberrel?

2023. ápr. 20. 12:15
 22/28 anonim ***** válasza:
39%

Ha felháborodsz ezen és szerinted nem releváns, akkor miért emelted ki a kérdésben, hogy mozgássérült?

Én amúgy nem ezen vagyok fennaladva, hanem azon, hogy gyerekként összejöttél egy közel 30 éves fazonnal és szültél neki 17 évesen... a továbbiakhoz nem tudok érdemben hozzászólni, mert az egész fogalmazásod inkoherens.

2023. ápr. 20. 12:36
 23/28 anonim ***** válasza:
72%

Most valószínűleg f.sz leszek, de csak nekem lett ettől erős déja vu-m a megboldogult Maunika show kapcsán?

A "rokkant pedofil perpatvarkodik a 17 évesen szült asszonyával, aki a drogos, agresszív szeretője után sír, háttérben a súlyosan sérült gyerek" kísértetiesen emlékeztet minden epizódra evör.

2023. ápr. 20. 12:46
 24/28 anonim ***** válasza:
Mesébe illő családtörténet, de amúgy mi a kérdés?
2023. ápr. 20. 12:49
 25/28 A kérdező kommentje:
Nem voltunk a Mónika showba és nem súlyos hanem középsúlyos értelmi sérült a fiam. És 21 évesen szültem.
2023. ápr. 20. 17:22
 26/28 anonim ***** válasza:
Ja, akkor én kérek elnézést...
2023. ápr. 20. 18:22
 27/28 anonim ***** válasza:
Az van ,hogy fogd a gyereket és a szeretovel költözzön össze. Ő tud róla,hogy van szerető mármint a férj?! Elkel mondani és tovább menni .Ez lehet megaláztatás lesz részére
2023. szept. 29. 20:59
 28/28 anonim ***** válasza:
A helyes válasz a C
szept. 27. 19:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!