Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lépünk félre? Élettársam van jó pár éve ő rokkant 15 éves voltam ő 28 mikor összejöttünk, született egy fiunk aki autista nem beszél nem kommunikál.Járt hozzánk egy gyermekkori barát akivel pár éve viszonyom van közbe találkozunk
Figyelt kérdés
Mi lehet ebből halálosan szerelmes belém még mindig.
Össze jöttünk de vita vita hát n szét mentünk és a sors 3 év után ismét össze hozott minket. Tudni kell róla régebben drogozott és agresszív volt. Véleményt szeretnék kérni
2023. ápr. 19. 14:47
A kérdező szavazást indított:
Szemét dolog
Jól tetted
Szívnek nem parancsolunk
Valami hiányzik az életből
17 szavazat
1/28 anonim válasza:
Nem volt elég csapás még az életedben amivel nem csak te, de ártatlan emberek is fizettek? kell még több, hogy észbe kapj?
2/28 A kérdező kommentje:
Ki fizetett mit?
2023. ápr. 19. 14:51
3/28 anonim válasza:
Értelmes vagy kérdező..nem az egyes...
4/28 A kérdező kommentje:
Elfáradtam azt hiszem
2023. ápr. 19. 14:54
5/28 anonim válasza:
Ez valami putri love sztory vagy mi? 15 eves a 28 evessel, aki aztan nyomorek lett, a gyerek autista, te kursz valami arccal aki drogozik meg agressziv🤣… borsodiak vagytok?
6/28 anonim válasza:
Majd szólj ha értelmesen le tudod írni a kérdésed.
7/28 anonim válasza:
Amikor ilyen szánalmas kérdéseket olvasok, mindig rájövök, hogy baromi jó életem van 😄
8/28 A kérdező kommentje:
😂
Meg csaltam a párom akivel kB 20 éve együtt vagyok ő litle kóros azzal született csecsemő kori egyverzes.
30 évesen össze gabalyodtam a haverunkkal szerelmessek vagyunk. Most 36 vagyok és 3 év után újból összejöttünk. Sokszor bűntudatom van. És soha nem léptem félre. Véleményt szerettem volna kérni
2023. ápr. 19. 15:19
9/28 A kérdező kommentje:
Nem csak a dugás mert úgy még igazából nem dugtunk. Érzek valamit iránta. És ő is irántam
2023. ápr. 19. 15:20
10/28 anonim válasza:
Hát ez már elég sok helyen elcseszett dolog, szóval szerintem már nem oszt,nem szoroz, ha még egy lapáttal rádobsz a jóból...
Megadom az engedélyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!