Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért lépünk félre? Élettársam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lépünk félre? Élettársam van jó pár éve ő rokkant 15 éves voltam ő 28 mikor összejöttünk, született egy fiunk aki autista nem beszél nem kommunikál.Járt hozzánk egy gyermekkori barát akivel pár éve viszonyom van közbe találkozunk

Figyelt kérdés

Mi lehet ebből halálosan szerelmes belém még mindig.

Össze jöttünk de vita vita hát n szét mentünk és a sors 3 év után ismét össze hozott minket. Tudni kell róla régebben drogozott és agresszív volt. Véleményt szeretnék kérni

2023. ápr. 19. 14:47
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Köszi szépen 😄
2023. ápr. 19. 16:29
 12/28 anonim ***** válasza:
Mit jelent, hogy úgy igazából még nem dugtatok? Történt köztetek bármi szexuális természetű dolog?
2023. ápr. 19. 17:07
 13/28 A kérdező kommentje:
Igen nyálas ujjazas kiveres
2023. ápr. 19. 17:18
 14/28 anonim ***** válasza:
Az élettársaddal milyen a viszony? Szeretitek egymást? Szexeltek rendszeresen?
2023. ápr. 19. 17:21
 15/28 A kérdező kommentje:
Szex van de minek én nem akarnám de akkor az lenne hogy félre megyek a viszony úgy jó ahogy sokat morog ok nélkül
2023. ápr. 19. 17:29
 16/28 anonim ***** válasza:
76%

És még hiszel abban h nem agressziv, mikor köztudott, hogy beetetető szakaszban amig kapnak szexet nem is lesznek azok, csak amikor nyeregben vannak?

Amugy minek szultél rokkantnak gyereket? Miért kárhoztatsz egy gyereket erre?

Gusztustalan volt az egészet olvasni is.

2023. ápr. 19. 18:13
 17/28 anonim ***** válasza:
Te amúgy normális voltál 15 évesen m, hogy egy majdnem 30 éves fazonnal álltál össze? Őt már inkább nem is minősítem, ez csak az itteni incelek szerint nem beteg dolog.
2023. ápr. 19. 19:06
 18/28 A kérdező kommentje:
Azta mindenki ezzel támad ő is ember nem tehet róla hogy mozgássérülten született. Igen mikor nyeregbe érzik magukat én is így gondolom. De nem kábítószerezik a szerető már
2023. ápr. 19. 19:15
 19/28 A kérdező kommentje:
És most 36 vagyok ő 48 azta azóta együtt vagyunk 14 a fiunk.
2023. ápr. 19. 20:11
 20/28 anonim ***** válasza:
100%

Lehet hogy gypsy-k vagytok?

Nem azért csak egy 15eves osszejon egy mozgaskorlatozott 28évessel.

Vagyis 17évesen 30évessel és szulsz neki.

Aztan rajossz mégsem jó es nem akarod elhagyni nehogy sérüljön?

Es ki volt az agresszív a sztoriban amúgy?

2023. ápr. 20. 11:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!