Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gyakori az olyan ép egészséges csaj, akivel össze tud jönni egy autizmussal élő pasi, hosszú távra?
Figyelt kérdés
2018. jan. 18. 10:47
1/4 anonim válasza:
Szerinted ezt látatlanban meg fogjuk tudni mondani? Nyilván attól függ, hogy mennyire erős az autizmusod, hogy nézel ki, mennyire vagy sikeres a szakmádban, hobbijaidban, stb.
2/4 A kérdező kommentje:
Csak is azért kérdeztem meg, mert valakik azt akarják, ha ép egészségessel jönnék össze. Asperger szindrómával élek.
2018. jan. 18. 11:26
3/4 anonim válasza:
Azért autista és autista között hatalmas különbségek vannak. Szakmabeliként úgy gondolom, egy enyhébb aspergerrel még tudnék együtt élni, viszont nekem lelkileg nagyon megterhelő lenne és egyáltalán nem kielégítő/biztonságos, ha súlyosabb esetről lenne szó. Egy gyenge aspergerest az átlagember csak furának tart, a komolyabb esetek meg olyan dolgokat csinálnak, amihez ideg kell. Egy ismerősöm mesélte, hogy a férje miket csinál aspergerrel, nekem az nem működne párkapcsolatban, hogy azt elviseljem. Viszont van rá precedens, mint látjuk. A spontán emberekkel valószínűleg nem fog működni a dolog, sem azokkal, akik érzelgős, meleg kapcsolatra vágynak hozzám hasonlóan.
4/4 anonim válasza:
Tudod, hányan élnek Asperger-szindrómával úgy, hogy nem is tudnak róla?
Ez egy olyan dolog, amit 10 emberből 6-ra biztosan rá lehet húzni. Nem muszáj reklámozni...
(Mielőtt nekem esel, igen, tudom, mi az, családban van jópár belőle... Én nem mentem el kivizsgáltatni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!