Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nem kellett volna?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem kellett volna?

Figyelt kérdés

Buta kérdés, mert én meggyőződésem, hogy de kellett.

Ő volt életem szerelme, olyan szerelmes voltam, hogy végre megsértettem mit jelent az a szó, hogy "boldog", annyi keserű év után. Én 24 voltam amikor megismerkedtünk, Ő 20. Másfél évig együtt éltünk. Akkor kiderült, hogy terhes. Olyan boldog voltam, hogy madarat lehetett volna forgatni velem. A mosolya ma is előttem van. De valahogy tudtam, hogy nem boldog, az első nőgyógyászati vizsgálat után.

Három hónapos terhes volt, és reméltem, hogy nem az anyasággal van gondja. Az egyik barátnője elmondta nekem, amit "tudnom kellett". A nőgyógyász az első alkalommal azt mondta neki, hogy legalább egy hónapos terhes. Ő ebből tudta, hogy nem az enyém a gyerek. A csaj azt kérte uralkodjak magamon. De nem tudtam. A szobánkban ordítottam vele, elmondtam mindennek, és azt mondtam ha nem mondja meg kié a kölyök, kiszedem belőle. A név hallatán még szinte rosszul is lettem. Nem is tudtam megszólalni. Otthagytam.

Pár óra után hazamentem és azt mondtam beszéltem az illetővel aki nem ismeri el a kölyköt, tagadta, hogy bármi lett volna köztük. És aztán elzavartam. Megfogtam a karját és kidobtam a lakásból. "Többé ne kerülj a szemem elé!!" Borzasztóan sírt, könyörgött, hogy egyedül ne hagyjam a gyerekkel, de már nem érdekelt. Annyira gyűlöltem, hogy látni sem bírtam, és egy levegőt szívni vele. Kirúgtam.

Nem rég láttam az utcán. A gyerekkel. Nem tűnt elesettnek. Sőt! Mintha neki is komoly pénze lenne, és tök boldog. Megláttuk egymást és láttam rajta, hogy gyűlöl. De én jobban gyűlölöm! A legjobb haveromnak meséltem, aztán a fejemhez vágta, hogy már akkor is szólt, csak az idegtől nem hallottam, hogy ne tegyem utcára terhesen, most ezért gyűlöl a csaj. És, hogy ezért kínoz engem a lelkiismeret évek óta. Igazából nem is nagyon gondoltam rá ha tehettem, csak mostanában, de nem akarok gondolni rá, nem akarok emlékezni!

2023. ápr. 8. 21:48
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
85%

De nem került rá sor hála Istennek, olyan esetben azt írnám, hogy nem vagy különb nála, sőt még rosszabb vagy mint ő, mert az erőszak semmilyen körülmények között nem elfogadható (talán, de csak talán önvédelem formájában).

Viszont mivel nem játszodott le semmi olyan így neked adok igazat. 🤷‍♀️

2023. ápr. 8. 22:33
 12/33 anonim ***** válasza:
86%

Agresszív brmnak se kell lenni.

"de nem akarok gondolni rá, nem akarok emlékezni!"

Akkor ne tedd. Ennyi.

Értem hogy hazudott, megcsalt, stb...De csak az egod miatt vagy így ki.

2023. ápr. 8. 22:35
 13/33 anonim ***** válasza:
58%

12#:

Aha, de te veled történt volna, akkor neked sem lenne mindegy, ha látnád ma.

Sok nőről meg inkább ne is beszéljünk, mert mennyi pofozz, hozzádvágja a tányért, ami kezébe jut azért mert veszekednek, nemcsak akkor, ha hűtlen a férfi.

2023. ápr. 8. 22:39
 14/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm a privát üzenetet is, miszerint "Így is úgy is egy lelketlen gyökér vagy, oké, félre kefélt, lett is következménye, te meg magára hagytad, amikor szüksége lett volna rád! A lelkiismereted szanaszét szed azóta is, úgy legyen!" Ilyeneket nem mersz válaszba írni inkább, de ha nem haragszol kitettem. :)
2023. ápr. 8. 22:48
 15/33 anonim ***** válasza:
84%
Jah, meghogy neveld a kölyköt, lol. No írta tudjuk. :D
2023. ápr. 8. 22:50
 16/33 anonim ***** válasza:
100%

13! De ha velem történt volna...velem is történt sok szar, tovább kell lépni.

Én soha nem ütöttem meg elsőre így pasit meg senkit se! Az ember uralja már dühét!

2023. ápr. 8. 23:58
 17/33 anonim ***** válasza:
90%

Képes lett volna titokban felneveltetni veled más gyerekét. Erre gondolj! Jól tetted, hogy kidobtad. Persze, hogy dühös voltál, ez normális reakció volt akkor.

Nőként írom, ne bánd meg amit tettél, inkább felejtsd el őt, dolgozd fel.

2023. ápr. 9. 07:22
 18/33 anonim ***** válasza:
48%

Másfél évig együtt éltünk. Akkor kiderült, hogy terhes.

A nőgyógyász az első alkalommal azt mondta neki, hogy legalább egy hónapos terhes. Ő ebből tudta, hogy nem az enyém a gyerek.

Ezt a részét nem értem. :-(

.

De ugyanakkor ne menjünk el amellett sem hogy életed szerelme. :-(

Ha a barátnő nem kavar be lehet még azóta is boldogan éltek.

Igaz nem tőled van a gyerek de amit nem tudsz az nem fáj.

Persze attól függetlenül szemét dolog volt a nőtől is.

2023. ápr. 9. 08:11
 19/33 anonim ***** válasza:
13%
Mondjuk lehet tényleg a tiéd is a gyerek...másfél évig voltál vele nem?..
2023. ápr. 9. 08:15
 20/33 anonim ***** válasza:
61%

Na most én is összezavarodtam teljesen.

Másfél évig voltatok együtt, 1honapos terhes volt... Miért gondolod, hogy megcsalt, hogy nem a tiéd? Külön voltatok egy ideig?

2023. ápr. 9. 09:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!