Samsung galaxy s9, mennyire vagytok vele megelégedve?
Tegnap vettem meg a telefont nem s9+, mert nem akartam nagy telefont...de kezdem bánni...Nem vagyok megelégedve a fényképekkel amit készít, főleg az első kamerával...a képeket sem lehet szerkeszteni, pl a hátteret homályosítani vagy az arcot stb...
Vagy csak én nem találtam meg ezt a funkciót?
Ti mennyire vagytok megelégedve a telefonnal?
Mondjuk elfogadnám az s9-et nem mondom.
Nekem egy s7-es van.
Pár dolgot mondjuk nem értek.
s7= 4 gb ram, s8 is, és s9 is??
Kijelző= s7-es quad hd, s8 is, és s9 is??
Jó mondjuk a design az jobb az s8-nak mint az s7-nek, nincsenek rajta gombok, tiszta iphone X, de akkor az s9 miért ugyanaz mint az s8?
Mondom jó telefon, de rakhattak volna az s9-be mondjuk 8 GB ram-ot, 4k kijelző, 128 GB rom vagy 256 GB rom, stb.
Emberek
legalább néznétek meg valami tesztet
egy telefonnak minek 8 gb ram?
100 appot akarsz frissités nélkül egyszerre futtatni?
a kijelzője meg még mindig a legjobb a mobilpiacon
a képeket is lehet szerkeszteni nem tudom miről beszélsz
tuti valami troll vagy
Ugyan úgy,mint az S8+ -nál.Fényképezel és egyből felajánlja a szerkesztést.
Lényeg,hogy a legjobb kamerája van a piacon és mindent lehet vele csinálni és ezt a legjobban is tudja.Szóval te nem értesz hozzá!
Mi a f@$z. XD... Nem nagyon értesz hozzá.🤣🤣🤣 a hátteret a portré mód alapból homályosítsa. Ja.. és az S7 az S6 láncfelvarrása. Az S9 pedig az S8-é. Ennyi. 2 évente durrannak az új dolgok.
Így van ez az Apple-nél is. Xs az X láncfelvarrása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!