Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nem kellett volna?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem kellett volna?

Figyelt kérdés

Buta kérdés, mert én meggyőződésem, hogy de kellett.

Ő volt életem szerelme, olyan szerelmes voltam, hogy végre megsértettem mit jelent az a szó, hogy "boldog", annyi keserű év után. Én 24 voltam amikor megismerkedtünk, Ő 20. Másfél évig együtt éltünk. Akkor kiderült, hogy terhes. Olyan boldog voltam, hogy madarat lehetett volna forgatni velem. A mosolya ma is előttem van. De valahogy tudtam, hogy nem boldog, az első nőgyógyászati vizsgálat után.

Három hónapos terhes volt, és reméltem, hogy nem az anyasággal van gondja. Az egyik barátnője elmondta nekem, amit "tudnom kellett". A nőgyógyász az első alkalommal azt mondta neki, hogy legalább egy hónapos terhes. Ő ebből tudta, hogy nem az enyém a gyerek. A csaj azt kérte uralkodjak magamon. De nem tudtam. A szobánkban ordítottam vele, elmondtam mindennek, és azt mondtam ha nem mondja meg kié a kölyök, kiszedem belőle. A név hallatán még szinte rosszul is lettem. Nem is tudtam megszólalni. Otthagytam.

Pár óra után hazamentem és azt mondtam beszéltem az illetővel aki nem ismeri el a kölyköt, tagadta, hogy bármi lett volna köztük. És aztán elzavartam. Megfogtam a karját és kidobtam a lakásból. "Többé ne kerülj a szemem elé!!" Borzasztóan sírt, könyörgött, hogy egyedül ne hagyjam a gyerekkel, de már nem érdekelt. Annyira gyűlöltem, hogy látni sem bírtam, és egy levegőt szívni vele. Kirúgtam.

Nem rég láttam az utcán. A gyerekkel. Nem tűnt elesettnek. Sőt! Mintha neki is komoly pénze lenne, és tök boldog. Megláttuk egymást és láttam rajta, hogy gyűlöl. De én jobban gyűlölöm! A legjobb haveromnak meséltem, aztán a fejemhez vágta, hogy már akkor is szólt, csak az idegtől nem hallottam, hogy ne tegyem utcára terhesen, most ezért gyűlöl a csaj. És, hogy ezért kínoz engem a lelkiismeret évek óta. Igazából nem is nagyon gondoltam rá ha tehettem, csak mostanában, de nem akarok gondolni rá, nem akarok emlékezni!

2023. ápr. 8. 21:48
1 2 3 4
 1/33 A kérdező kommentje:
29F
2023. ápr. 8. 21:49
 2/33 anonim ***** válasza:
68%
Kérdésedre a válasz: Nem így!
2023. ápr. 8. 21:53
 3/33 anonim ***** válasza:
84%

Most már mindegy, nem?

Volt hova mennie, nem mondta el, hogy megcsalt, szinte tuti, hogy szó nélkül felneveltette volna veled, elhitette volna veled ha lehetett volna, hogy a tiéd. Az amit ő tett és tett volna az sokkal gusztustalanabb, mint az, hogy te kidobtad jogosan.

Hagyj gyűlöljön téged, te akármennyire nehéz ne tedd, mert saját magad mérgezed ő miatta, ha nem megy egyedül, akkor keress fel szakembert.

2023. ápr. 8. 21:53
 4/33 anonim ***** válasza:
65%

"Pár óra után hazamentem és azt mondtam beszéltem az illetővel aki nem ismeri el a kölyköt, tagadta, hogy bármi lett volna köztük. És aztán elzavartam. Megfogtam a karját és kidobtam a lakásból. "Többé ne kerülj a szemem elé!!""

Jól tetted!

2023. ápr. 8. 21:59
 5/33 anonim ***** válasza:
83%
Ezt most nem értem. Másfél év együttlét után derült ki, hogy már egy hónapos terhes. Honnan tudtad, hogy nem tőled? Bevallotta, hogy megcsalt?
2023. ápr. 8. 22:19
 6/33 A kérdező kommentje:
5-ös: De hazudtam, nem beszéltem az illetővel sem akkor sem utána.
2023. ápr. 8. 22:20
 7/33 A kérdező kommentje:
4-esnek szólt ,bocs
2023. ápr. 8. 22:20
 8/33 A kérdező kommentje:
5:elolvastad?
2023. ápr. 8. 22:23
 9/33 anonim ***** válasza:
97%

4-es vagyok:

Ő meg letagadta, hogy megcsalt, azt mondta azzal, hogy a tiéd.

És csak azért maradt volna veled, hogy ne legyen egyedülálló anya, ettől a mocskos ribizlitől szabadultál meg.

Persze, hogy kiakadtál azon, hogy nem elég, hogy felszarvazott még hazudott is a szemedbe, én is kipenderítettem volna. NEM ÜTÖTTED MEG, csak kitesékelted a lakásból mint bárki más tette volna!

2023. ápr. 8. 22:24
 10/33 A kérdező kommentje:
Nem, de ha nem jön be a barátnője és nem áll közénk, nem tudom mit tettem volna.
2023. ápr. 8. 22:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!