Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy egyrészes nagyon fényes lycra anyagú fürdöruhában napoztam a gumimatracon láttam, hogy ellégé látszik a puncim vonala a szomszédos csaj eggyfójtában bámult nagyon kellemetlen volt mit kellett vólna tennem?
Figyelt kérdés
Éreztem,hogy engem néz mindig a nemi szervemet,ahogy ki domborodig a fürdöruhából zavarba jöttem.2019. júl. 6. 17:33
1/8 anonim válasza:
Én már a gondolattól is benedvesedtem!!
2/8 anonim válasza:
domborodig persze...engem inkább a helyesírásod izgat:)
4/8 anonim válasza:
Azért, mert egy kis unatkozó meleg vagy cigányfiú vagy, aki átoperáltatta magát és ott maradt némi lôcsdarab. Azt nézte.
5/8 Válaszoknélkül válasza:
És mi lett a gumibálnával?
6/8 anonim válasza:
Szólj neki, hogy akár meg is kóstolhatná, mind a ketten jól jártok. :D
7/8 anonim válasza:
A domborodó nemiszervet fütyinek hívjuk, nem puncinak. Nem láttad a filmet?
8/8 anonim válasza:
Tanuld meg hogy a becézett női nevek átlátszó álcák. A többség eleve nem is a keresztnevét teszi felhasználó névnek, de aki igen az se Dórikázva meg Noémicske meg Lilibogyó formában. Ha már hazudsz legalàbb hitelesebben tennéd. De szerintem valóban egy cigány kan vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!