Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szeretője van a férjemnek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretője van a férjemnek?

Figyelt kérdés
Szinte biztos vagyok benne jó ideje, hogy valamit titkol. Nem akar már úgy velem lenni és sokszor telefonozik. Mai nap a gyanúm kezd megerősítést nyerni. A férjem azt mondta, hogy dolgozni megy egy bizonyos helyre. Ma elhagyta a rendszámtáblát, ami előkerült az internetnek köszönhetően, de arra nem is járt a férjem (elmondása szerint). Nem tudja, hogy megvan a rendszámtábla, mert én vettem észre a facebookon és jelentkeztem érte. 2 gyerek, közös ház, nincs hova mennem. Mit tegyek?
2023. márc. 31. 20:01
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Valj el, majd oszlik a vagyon
2023. ápr. 1. 04:38
 12/20 anonim ***** válasza:
51%
Miért nem kérdezel rá? Beszéljétek meg, mi a gond, lehet csak hiányzott neki vmi. Lehet az ilyet éretten is kezelni.
2023. ápr. 1. 07:24
 13/20 anonim ***** válasza:
73%
#12 a kedves ferjnek is van szája, hogy jelezze ha gond van, mielott felre megy. Nehogy mar a kerdezo babusgassa, hogy szegenykem, azert mentel felre, mert ... ? :D
2023. ápr. 1. 07:45
 14/20 anonim ***** válasza:
85%
Nem ezt mondtam, csak általában ezek a sztorik nem fekete-feherek.
2023. ápr. 1. 07:58
 15/20 anonim ***** válasza:
72%

#13!

Elvált férfi vagyok, jeleztem az ex feleségemnek hogy nem jó nekem így ahogy élünk. Nem foglalkozott vele, élte a saját tehetetlen életét. Válás után már megbánta hogy nem foglalkozott velem. Ennyit a szájról!

2023. ápr. 1. 13:46
 16/20 anonim ***** válasza:
25%
Már miért ne a kérdező menne a házből? Hisz ő válik. Akkor meget is isten hírével aztán az utódja meg megy a helyére
2023. ápr. 1. 16:16
 17/20 anonim ***** válasza:
72%
Ha ő csal meg még te írod hogy nincs hová menned? Ki mondta hogy te menj el, úgy kivágnám mint macskát.....
2023. ápr. 1. 21:02
 18/20 anonim ***** válasza:
51%
Ezt én se értem. Közös ingatlan. Miért a feleség picsogna hogy neki kell elmenni a gyerekekkel? Mivan? :D Kivágnám a tetü férjem, aztán a válásnál osztozkodunk.
2023. ápr. 1. 21:57
 19/20 anonim ***** válasza:
#15 es te megcsaltad vagy csak nem tetszett neked valami? :) Mert ha az utobbi, akkor normal erzes, hogy megbanhatta. Ha megcsaltad, akkor azert érezhette, mert hirtelen johetett az erzes, hogy egyedül maradt. Mondjuk az elsonel is lehet a hirtelen egyedul erzem magam, gyanitom mindket esetben egy uj pali utan nem gondolt volna rad :)
2023. ápr. 2. 09:15
 20/20 anonim ***** válasza:

#19!

Kérdésedre válaszolva: havi 1 együttlét jó esetben, lefogyott, de nem a kedvemért. Fotózásra ment a kolléganőjével és a gyermekeiről egy normális fotó nincs. Havonta milliókat kerestem és nem volt pénzt 20.-án. Két kézzel költötte, szórta a pénzt. De ő semmit nem adott a kapcsolatba, viszont neki járt a szája valaskor. Megbeszélni semmit sem lehetett vele. Volt megcsalás igen, de a szex hiánya miatt nem kalandvágyból.

2023. ápr. 3. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!