Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha megcsaláson kaptam a párom?
Figyelt kérdés
Tudom, szakítsak vele, ez egyertelmu. Viszont ismerem mar annyira hogy letagadna, hulyenek nezne, szoval valahogy lebuktatni szeretnem, minel hamarabb mert amugymeg mar nem birom elviselni. Egy kamu tindert csinaltam elso tesztnek, annak azota is irkal, celszeru ezzel lebuktatnom vagy mit tegyek? kegyetlen akarok lenni, es ezt ne is akarjatok rolam lebeszelni, mert nagyon nem ezt erdemeltem tole2023. febr. 16. 09:59
11/19 anonim válasza:
Így van, felesleges magadat tovább mérgezni ezzel az egésszel. Ha szerzel nyilvánvaló bizonyítékot akár és szembesíted, azt is le fogja tagadni és téged fog hülyének beállítani.
Pakolj össze.
12/19 anonim válasza:
Érthető a dühöd, de nem éri meg lépned. Ha bármit csinálsz, lesüllyedsz az ő szintjére vagy akár még az ő szintje alá és később bánni fogod. Nem kell magyarázkodnod, miért szakítasz vele, dobd ki a pitsába és éld boldogan az életed, annál jobb bosszú nincs.
13/19 anonim válasza:
Hogyan kaptad megcsaláson? Annyi bőven elég.
14/19 anonim válasza:
Beismerés nem lesz, mert minek. Meg miért adná meg ezt az elégtételt?
Ott kell hagyni, mint Szt. Pál a bojnyikokat, a lexarás ereje a legnagyobb.
15/19 anonim válasza:
Nincs jobb dolgod? Hagyd ott a p.csába és éld az életedet. Mire mész a bosszúval? Attól, hogy ő szar alak, neked nem kötelező ugyanannak lenned
16/19 anonim válasza:
A legjobb bosszú, ha figyelmen kívül hagyod. No contact. Találsz erről videót a youtubeon.
17/19 anonim válasza:
Erre az emberre nem kell pazarolni több időt.Elmondanám neki,hogy rájöttem megcsal és vége a kapcsolatnak,magyarázkodni nem kell és nem vagyok rá kíváncsi.Ha tagad akkor minek kell vele erről beszélni max annyit csinálhatsz,hogy a kamu Tinder fiókról elmondod,hogy a tiéd volt és így jöttél rá.
18/19 anonim válasza:
Szia! Sajnállak, hogy kifogtál,- egy ilyen “ barmot”! Lépj tovább!
19/19 anonim válasza:
Hogy tudná tagadni a Tinder beszélgetést? Nem drágám nem Tinderezek. Jaaa hogy itt a beszélgetés.... Ööö... Csak barátkozni vagyok fent. Ja hogy azt írtam de megdugnám. Ja hát fogadtunk a haverokkal hogy meg merem e írni :D
Dobd ki. De ha neked úgy jobb akkor csald meg te is és csak utána dobd ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!