Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Sokan miért nézik el a megcsal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokan miért nézik el a megcsalásokat a gyerekre hivatkozva ?

Figyelt kérdés
Miért??!! Épp az imént vesztem össze barátnőmmel, folyton hozzám jön sírni de mégis mindig megbocsájt. Az elején én is azt mondtam adjon mèg egy esélyt de mikor valakit sokadjàra hülyére vesznek az az ő hibája!! Mondtam neki erre megsértődött.
2021. okt. 24. 14:27
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
73%
Körülöttem is vannak ilyen nők (kettő). Az a közös bennük, hogy előbb vállaltak gyereket, mint hogy saját egzisztenciát teremtettek volna. Most mit csinálnának a gyerekkel? Menjenek albérletbe? Nem állnának meg a lábukon, legalábbis azonnal nem, tartalékuk meg nincs. Rengeteg kiszolgáltatott helyzetben lévő nő van, de ha meg arról beszélsz, hogy gyerekvállalás előtt talán meg kellene tanulni a saját lábukon állni, leüvöltik a fejedet. Én nem tudom, hogy sajnáljam őket vagy haragudjak rájuk, a gyerekek mindenképpen jobbat érdemelnének.
2021. okt. 24. 14:32
 2/30 anonim ***** válasza:
9%
Istenem ha szeretsz valakit akkor feltétel nélkül... barátnőm megcsalan megbocsájtanám.. mert szeretem... ha már nem szeretem eléggé nem nézném el. Ennyi.
2021. okt. 24. 14:32
 3/30 anonim ***** válasza:
33%

Mert nem csak a párját hanem egyuttal a gyereknek az apját is kidobja. A gyerek meg szereti az apját es neki lenne törés. Egy anya meg félti a gyerekét.

Mert ilyen toreseket viszont egy eleten at hurcol egy ember.

Nem lesz kepes normalis parkapcsolat kialakitasara. Ami eleve latszik is abbol hogy MOO n a legmagasabb a válások aránya.

Azaz a mai felnottek se szarmaznak normalis csaladbol. Es azok se kepesek normalis kapcsolatra.

Es minden generacio ezt a mintát adja tovabb. Hogy gyerek utan a szulok nincsenek egyutt.

Lassan ez a norma. Azaz a mostani generacio a sajat gyereke életét is elcseszi azzal hogy nem képes egeszseges csaladi mintát átadni.

Azaz az a gyerek is elvalt lesz.

2021. okt. 24. 14:33
 4/30 A kérdező kommentje:
1 Akiről beszélek, diplomás tanult nő jó állással,egyedül is megélne de mégis valami ott tartja….
2021. okt. 24. 14:35
 5/30 anonim ***** válasza:
22%

Szoval a gyerekek azt tanulják hogy megcsalni kidobni válni.

Ezt szépen viszik is tovabb.

Ehhez kell egy trauma a gyereknek eloszor is azaz azt latni hogy a szulei nem is szeretik egymast es elhagyjak egymast.

Ettol a traumatol felti az anya a gyereket.

2021. okt. 24. 14:36
 6/30 A kérdező kommentje:
5. És a gyerek sem vak vagy hülye , azt is látja apu kimaradozik anyu meg sír, szomorú… de tűr. Szolgalelkűséget tűrést vigye tovább ? Az jobb?
2021. okt. 24. 14:38
 7/30 anonim ***** válasza:
69%
3, az normális, ha apuka félremegy? Szerinted ez milyen példa a gyereknek? Tűrni egy megalázó, kiszolgáltatott helyzetben? Éppen a gyerek miatt kellene csendben szétmenni, embernek maradni és megpróbálni őszinte életet élni. Borzasztó rossz minta a tűrés, megalázkodás, épp ez szokott előjönni pl. munkahelyi szituációkban. Kamu duma, hogy a gyerek miatt nem válnak, hiszen ha apukával marad, ugyanúgy lelki sérülést okoz. A gyerekek tudat alatt magukba szívják a szülői mintákat. Én elvált szülők gyereke vagyok, anyám és apám teljesen békében neveltek úgy, hogy mindketten tovább léptek. Igaz, az én anyukám mindig a talpára esik, vegyészmérnökként nem volt nehéz megkapaszkodnia. Sok nőnek nincsen ilyen lehetősége, dolgozni meg nem akar az önállóságért, így inkább évekig, évtizedekig fetreng az áldozatszerepben, amit aztán szépen a gyerek is belsővé tesz. "A gyerek érdekében."
2021. okt. 24. 14:39
 8/30 anonim ***** válasza:
51%

A gyereknek azt a mintat kene tanulnia, hogyan oldjunk meg konfliktust es hogyan legyunk korrektek egymassal es hogy tisztelet szeretet van.

Nem pedig azt hogy megcsalas szakitas.

Ez nem problemamegoldas. A gyerek se fog tudni problemakat megoldani. Majd ő is kivágja a csaladját a legkisebb problema miatt is mint macskát sz.rni.

Es az ő gyereke is ezt fogja tenni.

2021. okt. 24. 14:40
 9/30 anonim ***** válasza:
100%
Az egzisztenciális függés nem kíméli a diplomás nőket sem. Anyagi egzisztencia nem egyenlő a valódi önállósággal, csak egy eleme.
2021. okt. 24. 14:40
 10/30 anonim ***** válasza:
100%

Gyerekkel akkor is ki van szolgáltatva a nő anyagilag, ha van szakmája.

Főleg ha még kicsik, garantált, hogy minimum havi egyszer 1 hétre lebetegszenek, az én kislányom átlag 3 hetente volt beteg éveken át.

Én munkahelyet szerettem volna váltani, pokoli volt a légkör és a munka is, de rá kellett jönnöm, amíg ennyit beteg a gyerek, sehol nincs esélyem. Szerencse, hogy nem láttam előre, mennyire kiszolgáltatottá válok azáltal, hogy gyerekem lesz. Elvégeztem egy képzést közben, de hiába, nem tudok váltani, mert ez a munka legalább részben végezhető táppénz alatt otthonról is.

Kb. ez lehet, amikor egy nő szeretne válni megcsalás miatt, aztán rájön, hogy nem fog tudni gondoskodni a saját gyerekéről, mert el fogják bocsájtani az állásából a gyerekápolási szabadságok miatt.

2021. okt. 24. 14:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!