Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokan miért nézik el a megcsalásokat a gyerekre hivatkozva ?
Mert nem csak a párját hanem egyuttal a gyereknek az apját is kidobja. A gyerek meg szereti az apját es neki lenne törés. Egy anya meg félti a gyerekét.
Mert ilyen toreseket viszont egy eleten at hurcol egy ember.
Nem lesz kepes normalis parkapcsolat kialakitasara. Ami eleve latszik is abbol hogy MOO n a legmagasabb a válások aránya.
Azaz a mai felnottek se szarmaznak normalis csaladbol. Es azok se kepesek normalis kapcsolatra.
Es minden generacio ezt a mintát adja tovabb. Hogy gyerek utan a szulok nincsenek egyutt.
Lassan ez a norma. Azaz a mostani generacio a sajat gyereke életét is elcseszi azzal hogy nem képes egeszseges csaladi mintát átadni.
Azaz az a gyerek is elvalt lesz.
Szoval a gyerekek azt tanulják hogy megcsalni kidobni válni.
Ezt szépen viszik is tovabb.
Ehhez kell egy trauma a gyereknek eloszor is azaz azt latni hogy a szulei nem is szeretik egymast es elhagyjak egymast.
Ettol a traumatol felti az anya a gyereket.
A gyereknek azt a mintat kene tanulnia, hogyan oldjunk meg konfliktust es hogyan legyunk korrektek egymassal es hogy tisztelet szeretet van.
Nem pedig azt hogy megcsalas szakitas.
Ez nem problemamegoldas. A gyerek se fog tudni problemakat megoldani. Majd ő is kivágja a csaladját a legkisebb problema miatt is mint macskát sz.rni.
Es az ő gyereke is ezt fogja tenni.
Gyerekkel akkor is ki van szolgáltatva a nő anyagilag, ha van szakmája.
Főleg ha még kicsik, garantált, hogy minimum havi egyszer 1 hétre lebetegszenek, az én kislányom átlag 3 hetente volt beteg éveken át.
Én munkahelyet szerettem volna váltani, pokoli volt a légkör és a munka is, de rá kellett jönnöm, amíg ennyit beteg a gyerek, sehol nincs esélyem. Szerencse, hogy nem láttam előre, mennyire kiszolgáltatottá válok azáltal, hogy gyerekem lesz. Elvégeztem egy képzést közben, de hiába, nem tudok váltani, mert ez a munka legalább részben végezhető táppénz alatt otthonról is.
Kb. ez lehet, amikor egy nő szeretne válni megcsalás miatt, aztán rájön, hogy nem fog tudni gondoskodni a saját gyerekéről, mert el fogják bocsájtani az állásából a gyerekápolási szabadságok miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!