Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokan miért nézik el a megcsalásokat a gyerekre hivatkozva ?
Gazdasági okai lehetnek, a többség nem szívesen vállalná fel az egyedülálló szülő szerepét, mert az elég sok nélkülözéssel járna. Így inkább választják ezt "kisebb rosszként". Tudok olyanról akinek van "nem hivatalos, második családja", amiről az első tud, de nem tesznek semmit, mert akkor onnantól az utcára kerülnének.
Az élet igazságtalan és szar, sokszor kell benyelni ilyen szitukat, vagy vállalni az ismeretlen - és kellemetlen - élethelyzetbe ugrást. Sokan félnek ettől. Jogosan.
25.
Én is így gondolom amúgy, csak nem mondom ki, mert a társadalom ezt "áldozathibáztatásnak" címkézi és általában nem kedves a reagálásuk.
26, de ebben a helyzetben a gyerek az áldozat. Gondolom anyuka felnőtt emberként döntött a családalapítás mellett. Sajnos a válás stb. mindig benne van a pakliban a kérdés az, hogy hogyan reagál, ez az ő döntése.
27, gondolom amikor vállalta a gyerekeket, nem a semmire vállalta őket. Vagy ha igen... Akkor nem egy felnőtt, szuverén személy. Nekem egy gyerekem van, de ha mennünk kellene, simán tudnék lépni, még ha nem is luxus körülmények közé, pedig nem vagyok gazdag, egyszerűen csak dolgozom, a lakást pedig a férjemmel közösen vettük, úgyhogy kiforgatni nem igazán tudna belőle. Szerencsére erről szó sincs, mondjuk én nem is gyerek aggyal házasodtam és nem egy gyerekhez mentem hozzá. A szó amit keresel: felelősségvállalás.
25. Azért nem mindenki földönfutó, és sok esetben a lakást is az anyának ítélik ha közös tulajdon….
Vagy albérlet stb…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!