Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Sokan miért nézik el a megcsal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokan miért nézik el a megcsalásokat a gyerekre hivatkozva ?

Figyelt kérdés
Miért??!! Épp az imént vesztem össze barátnőmmel, folyton hozzám jön sírni de mégis mindig megbocsájt. Az elején én is azt mondtam adjon mèg egy esélyt de mikor valakit sokadjàra hülyére vesznek az az ő hibája!! Mondtam neki erre megsértődött.
2021. okt. 24. 14:27
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
87%

Amig az apa is egy hulyegyerek csak aki megy a f.rka utan addig ott mindenkepp serult gyerek fog felnoni. Ha válnak ha nem.

A gyerek az inkorrektséget vagy a család ignoralasát tanulja csak.

Nem is tudom tarsadalmi szinten hogyan lehetne azt megoldani, hogy csak normalis csaladba szulethessenek gyerekek.

A megcsalókat buntetni kéne.

Ha vki kotelezettseget vállalt, azt akkor vállalja.

2021. okt. 24. 14:42
 12/30 anonim ***** válasza:
8, de ha visszatérő a probléma, akkor milyen problémamegoldásról van szó? Vannak megoldható problémák és vannak nem megoldhatóak. Nem lehet mindenre ugyanazt a sémát ráhúzni. Ha apuka csámcsog az asztalnál vagy ha anyuka rendetlen, az megoldható. Ha apuka hónapok óta csalja anyukát, az nem egy egyszerű probléma, hanem árulás (fordítva is). Még ezen is lehet dolgozni, de ha visszatér ez a viselkedés, akkor nem problémamegoldásról, hanem a probléma konzerválásáról van szó. Értelmes ember nyilván megoldást keresnek, de ha nem megy - mert két ember kell hozzá - akkor lépni kell és nem fenntartani a mérgező helyzetet, mert éppen a gyerekkel szemben a leginkorrektebb.
2021. okt. 24. 14:43
 13/30 anonim ***** válasza:

12 az apának kéne felnőnie apának. Aki egy palántát nevel fel es nyujt neki mintát.

A gyerekére kene gondolnia.

2021. okt. 24. 14:44
 14/30 anonim ***** válasza:
*apávà
2021. okt. 24. 14:45
 15/30 anonim ***** válasza:
De gondolom neki se volt normalis apamintája..a draga apukának
2021. okt. 24. 14:46
 16/30 anonim ***** válasza:
De nem mindenki gondol a gyerekére. Nem csak azok vállalnak gyereket, akik 100%-osan biztosak a kapcsolatukban. Nekem olyan barátnőm várja most a 3. gyermekét, akit a párja rendszeresen megcsalt. Még az első gyerek előtt. Gondolhatjátok, hogy mióta gyerekek vannak, mi megy... Én is azt hittem, hogy majd a gyerekek miatt megkomolyodik, hát baromira nem és ez iszonyú szomorú. A barátnőmön lett sokkal nagyobb a felelősség, kb. lépni sem tud.
2021. okt. 24. 14:46
 17/30 anonim ***** válasza:
100%

16 pontosan

Ezert lennék en kivancsi tarsadalmi szinten megokdasokra olyan iranyban hogy aki meg fogja csalni az asszonyt az ne vállalhasson gyereket. Csak az aki kitart a sajat kolyke mellett ha már megcsinalta.

2021. okt. 24. 14:49
 18/30 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen nem csak a parját veri át es alazza meg hanem a sajat gyerekét is szembeköpi egyuttal.
2021. okt. 24. 14:50
 19/30 anonim ***** válasza:
Na ezert nem akar válni egy anya a GYEREK védelme miatt. Es inkabb vállallja az alázást es sírást. Csak a gyereke ne sirjon.
2021. okt. 24. 14:51
 20/30 anonim ***** válasza:
58%

Mert sokan buták, és életképtelenek lennének egyedül!

Az én anyám miután elváltak apámtól, összejött egy másik faszival. Nem, hogy közös gyerekük nem volt, de a faszi anyám mellett csinálta fel az előző nőjét!

Azóta is együtt van vele, és gyakorlatilag félig anyám nevelte a gyereket, mert minden második héten náluk van! Lassan tölti a srác a 18-at!

Szívesen beleröhögnék anyám képébe, hogy mekkora madár. Csak azért nem teszem, mert tudom, hogy a végén úgyis az én nyakamba fog majd szakadni amikor egyedül marad!

2021. okt. 24. 14:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!