Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokan miért nézik el a megcsalásokat a gyerekre hivatkozva ?
Amig az apa is egy hulyegyerek csak aki megy a f.rka utan addig ott mindenkepp serult gyerek fog felnoni. Ha válnak ha nem.
A gyerek az inkorrektséget vagy a család ignoralasát tanulja csak.
Nem is tudom tarsadalmi szinten hogyan lehetne azt megoldani, hogy csak normalis csaladba szulethessenek gyerekek.
A megcsalókat buntetni kéne.
Ha vki kotelezettseget vállalt, azt akkor vállalja.
12 az apának kéne felnőnie apának. Aki egy palántát nevel fel es nyujt neki mintát.
A gyerekére kene gondolnia.
16 pontosan
Ezert lennék en kivancsi tarsadalmi szinten megokdasokra olyan iranyban hogy aki meg fogja csalni az asszonyt az ne vállalhasson gyereket. Csak az aki kitart a sajat kolyke mellett ha már megcsinalta.
Mert sokan buták, és életképtelenek lennének egyedül!
Az én anyám miután elváltak apámtól, összejött egy másik faszival. Nem, hogy közös gyerekük nem volt, de a faszi anyám mellett csinálta fel az előző nőjét!
Azóta is együtt van vele, és gyakorlatilag félig anyám nevelte a gyereket, mert minden második héten náluk van! Lassan tölti a srác a 18-at!
Szívesen beleröhögnék anyám képébe, hogy mekkora madár. Csak azért nem teszem, mert tudom, hogy a végén úgyis az én nyakamba fog majd szakadni amikor egyedül marad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!