Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl lehet jutni a megcsaláson?
mit kell ezen megoldani? már rég tönkrement
#2 Igen, van egy gyerekünk, közös házunk. 1 éves a gyerekünk, tehát még kicsi, így az időm nagyrészét lefoglalja. Az oka az lehetett, hogy kevesebb időm jutott rá. Esténként tudunk csak együtt lenni kettesben, amikor alszik a gyerek. Amikor viszonya volt is, (amit akkor nem tudtam) hetente többször szexeltünk, azzal nem volt baj. Kirándulni, csavarogni már csak havonta egyszer tudtunk elmenni ketten, valószínű ez is hiányzott neki, mert mint kiderült a szeretőjével járt ide oda kirándulni stb.
Akarok adni neki még egy esélyt, csak nem tudom, hogy el tudom e ezt engedni magamban, valaha is.
#7 azt nem tudom mi akadályozza meg, ha meg akar csalni majd megint úgyis meg fog, ezt nem akadályozhatja meg semmi. De bízom benne, hogy nem lesz több ilyen.
Azért akarom folytatni, mert szeretem és a gyermekem apja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!