Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl lehet jutni a megcsaláson?
Megcsal megint. Sajna tapasztalat. Az is lehet, most őt dobták. Nem tudhatod.
Ha ilyen kis gyerek mellöl eljárt.....elég gáz.
Mindig eszedbe fog jutni, ha késik, de neki lesz annyi esze, hogy mindig legyen ok amire hivatkozik. Rafináltak.
Ha ezt ilyen jól megúszta, nehogy azt hidd, hogy a következő alkalmat nem fogja kihasználni.
Te meg nem élhetsz kétségek közt. Én is voltam bizalmatlan kapcsolatban, alig vártam hogy elmenjen zuhanyozni és halljam hogy folyik a víz hogy rávessem magam a telefonjára. Elolvastam a napi beszélgetéseit a cicababáival aztán morcosan lefeküdtem ő meg nem értette miért kezd kihűlni a kapcsolat. Tehát baromi rossz, én tudom, bár gyerek nem volt, de nem lehet így élni. Felőröl téged, amit ő tuti észre fog venni ha nem is mondja, vagy nem is érti ő se mi az ami megváltozott benned, de két együtt élő ember között vannak rezgések. Érezni fogja hogy valami nem okés és ott is az újabb indok, hogy miért menjen megint valakihez.
A másik meg, hogy a nőiességed meg lett alázva. Mondjuk sok gyerekes sztorit olvastam már bocsi a nyers őszinteségemért, de néha kiröhögöm azokat az anyukákat akik büszkén kiírják a facebookra hogy ők a gyerekükkel alszanak apukát kitúrva, aztán pár hónap múlva kiderül, hogy apuka csalja anyucit és aztán tényleg a gyerekkel marad. Ez csak ilyen mellékgondolat, hogy egy gyerek sosem lehet mindenben az első, nem vele tervezed az életed, nem mellette fogsz megöregedni, tehát a pároddal is legalább annyira ápolni kell a kapcsolatot. Ez csak ilyen kis gondolat, ha esetleg más szemszög is segít. Ettől függetlenül én nem adnék neki esélyt. Nem a gyerek miatt, nem a házasság miatt, nem a közös ház miatt, hanem saját magad miatt. Én csodálom hogy eddig is így bírtad, rettenetes lehet ezt átélni. Viszont ha kidobod akkor jól olvass oda neki. Legalább egyszer érezze meg jól a súlyát, mert jelenleg most sz*rik bele, el lavíroz, ő nem szorong, nem feszült hogy nem elég jó Neked. Tehát kicsit éreztesd vele mi a helyzet és valahogy billenjen már úgy a mérleg, hogy az ő feladata legyen helyrehozni az ő hibáit. Mert jelenleg valamiért Te érzed feladatodnak hogy helyrehozd az ő hibáit, amit ráadásul Te ellened követett el...
Kicsit lépj hátra pár lépést és úgy nézz a helyzetre és szedd össze magad. de ha ennyire nincs önbecsülésed akkor azt mondom legalább a kicsiért, hogy ne egy ilyen bizalmatlan párkapcsolatban nőjjön fel.
#22 igen, sok igazságot leírsz. Már eldöntöttem ugye, hogy ezt megbocsátom, lenyelem. Remélem idővel túl leszek rajta és nem fog eszembe jutni mindennap. Meg azt is remélem , hogy ezek után megbecsül minket és nem lesz még egy ilyen kalandja, mert akkor ennyi volt.
#23 Sajnos nem sok ilyen férfi van mint te. Tisztellek érte!
Talán túl lehet, nekem egy éve már lassan, de még mindig szar érzés, próbálom kizárni a dolgot, megpróbálok megbocsátani, rohadt nehéz, elfelejteni nem fogod ezt garantálom. Nagyon szeretem és van egy gyerekünk is, remélem hogy nem fog újra megtörténni.
33/F
Együtt vagyunk, nincs feszkó vagy ilyesmi, persze bennem van azóta is, csak reménykedek hogy nem teszi meg újra, igazából mindent megígért, meg nagyon szégyelli meg megbánta stb stb, mondtam ha megint megcsinálja elverem őt is meg a csávót is, megfogom a gyereket aztán elköltözünk, még egyszer nem tudnék megbocsátani.
De jól vagyunk, semmi gyanús nincs a levegőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!