Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl lehet jutni a megcsaláson?
Vagy rájött hogy belenézegetsz.
Előbb utóbb lesz más, mert nem vagy elég neki
Dehogy jött rá.
Nem jár sehova, itthon van minden nap, kivéve mikor együtt megyünk el.
Eddig elég voltam, mióta gyerekünk lett már hirtelen nem vagyok elég? Aki gyereket vállal, annak fel kell nőnie agyban is a feladathoz, és felfogni, hogy mivel is jár a gyereknevelés. Már nem csak mi vagyunk ketten. Ha pedig lesz más ismét, akkor mehet nyugodtan amerre lát, nem lesz tovább rá szükségem.
14: Gyereknek nem az a legjobb, ha a szülei együtt maradnak, hanem ha mindkét szülője boldog. Hogyha azt látja apának mindent szabad, te pedig mindent eltűrsz, stresszes vagy, az rá is negatív hatással lesz.
Szerintem ezt a megcsalást nem lehet félretenni, mivel rengeteg részből áll:
1. Valami rossz volt a házasságban, 2. probléma megoldása helyett inkább elkezdett udvarolni valaki másnak 3. jöttek a randik 4. megszervezték a helyett, ahol lefeküdhetnek 5. rendszeresen megcsalt, hónapokon át képedbe hazudott 6. Ki tudja hány más nő volt/lesz melletted, hiszen nem lehet megbízni benne.
Hogyha a férjed őszintén megbánta ami történt, bocsánatot kér, beazonosította azokat a problémákat, ami a kapcsolatban volt és találtok rá közösen megoldást, akkor működhet hosszútávon. Másképp olyan férjjel élsz majd együtt, aki kikacsingat a kapcsolatból és megbízhatatlan.
Tehát a gyereked a 6-9 hónapos gyereke mellől járt el k.félni meg kirádnulgatni. Azt vajon tudta, hogy gyerekkel is lehet kirándulni?
Kisbaba mellett megcsalni még nagyobb rohadékság, mint úgy egyébként, az én véleményem szerint.
Voltam hasonló helyzetben: nagy nehezen kivártam, amíg vissza tudok menni dolgozni, és amikor ez megtörtént, kidobtam a francba. Ő meg csak pillázott, hogy a tökéletes családot miért rúgom fel? Rohadjon meg az ilyen, komolyan.
Nem fog változni!
Ezt kell elfogadnod és lassan továbblépni.
A megcsalásnak is fokozatai vannak, romolhat el egy kapcsolat 2 ember hibájából, sőt mindig 2 ember hibája.
Lehet egy megbotlás, bár én ezen is nehezen tudnék továbblépni.
Aki viszont hónapokon keresztül hazudozik a hátad mögött... Ott már merőben más a probléma... Nem fog változni, mindig lesz majd új, lehetőség pedig mindig adódik, amivel nagy valószínűséggel élni is fog.
#17 igen kisbaba mellől járt el szórakozgatni úgy, hogy én meg itthon voltam a közös gyerekünkkel és amikor éppen velünk is lehetett volna ő inkább elment "dolgozni".
Nagyon fájnak ezek a dolgok és dühös is vagyok. Nem tudom fel fogom e ezt dolgozni mellette, vagy inkább cselekedjek ahogy te és váljunk el.
Ugyan igy jártam. Otthon voltam az 1 éves lányunkkal. Ö rengeteget dolgozott,esténként "túlóra", hétvégén "konferenciára" utazott. Fél év mulva bukott le, a laptopján felejtette a hölggyel készült képeket a wellness hétvégéröl,egyértelmü volt,még meztelen képek is voltak ott.
Az egyik kolleganöjével csalt már honapok óta. Szembesítettem,azt mondta lezárja, nem fognak találkozni. Adtam neki ujabb esély mert szerettem és ott a gyerek is. 3 honapig bírtam....ugyanis ha már nem volt otthon munkaidö lejárta után fél órával már azon agyaltam,biztos megint vele van. Mégha nem is,nem tudtam hinni neki,bizni benne. Állando kétségeim voltak,igyhát elhagytam. Elköltöztem a gyerekkel. Ennek már 5 éve. Azóta is azzal a növel van,akivel csalt. És állitolag öt is megcsalta már....
Na mindegy, te tudod! A legjobb döntés volt hogy elhagytam őt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!