Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit tegyek ha megcsaláson...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha megcsaláson kaptam a párom?

Figyelt kérdés
Tudom, szakítsak vele, ez egyertelmu. Viszont ismerem mar annyira hogy letagadna, hulyenek nezne, szoval valahogy lebuktatni szeretnem, minel hamarabb mert amugymeg mar nem birom elviselni. Egy kamu tindert csinaltam elso tesztnek, annak azota is irkal, celszeru ezzel lebuktatnom vagy mit tegyek? kegyetlen akarok lenni, es ezt ne is akarjatok rolam lebeszelni, mert nagyon nem ezt erdemeltem tole
2023. febr. 16. 09:59
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha tudod, miért vergődsz.

Kilépsz, és letudva.

Ne cárd neg, hogy tagadjon.

2023. febr. 16. 10:03
 2/19 anonim ***** válasza:
96%

Ha hülyének néz, akkor bszhatod. A nyilvánvalót is lefogja tagadni. És semmit sem fog kegyetlennek érezni, szóval kár a felesleges idő és energia pocsékolás rá.

Ki kell bszni az ajtón, aztán a soha nem viszontlátásra.

2023. febr. 16. 10:04
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Kegyetlen nem tudsz lenni, mert nem érdekled. Folo lebuktatni,

nem fogja meghatni, maximum kinevet.

2023. febr. 16. 10:05
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
(*Folo? WTF? :D hiába buktatod le)
2023. febr. 16. 10:06
 5/19 anonim ***** válasza:
92%

Sérti a büszkeséged....és példát akarsz statuálni.

tapasztalatból mondom, hogy amíg a sérelmeiddel vagy elfoglalva addig nem fogsz tudni értelmes párkapcsolatot kialakítani mert az új párodat is folyton ellenőrizni fogod a múltban történtek miatt. A volt barátnőmmel ezért szakítottam, folyamatosan kutakodott utánam, betelefonált a melóhelyemre, belenézett a telómba, nagyítóval nézte át a ruháimat, hogy talál-e rajta hajszálakat.

Sajnos ez egy betegség, az előző kapcsolatában megsérült és szakember nélkül nem is biztos,hogy van kiút. te ne legyél ilyen, csomagolj össze, könyveld el magadban, hogy rosszul választották és okulj a történtekből. Arra próbálj odafigyelni, hogy a következő partnered ne büntessed olyan dolog miatt amit el sem követett!!!

Sok sikert!!!

2023. febr. 16. 10:07
 6/19 anonim ***** válasza:
23%
Család meg te is
2023. febr. 16. 10:08
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
A helyedben ezt elengeném. Ha tudod, hogy megcsal, akkor szakíts. Jól írta a 2-es, hogy ugyis letagadná, bármilyen bizonyítékot is mutatsz neki. Nem kell vele foglalkozni, ki kell zárni az életedből, hidd el az majd zavarni fogja, ha nem tud többet hülyének nézni.
2023. febr. 16. 10:09
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Tudod ki pazarolna erre feleslegesen energiát meg időt. Kibacnám a cuccait az ajtó elé és közölném vele, hogy mindent tudok, ne is fáradjon a magyarázkodással és többet ne is lássam.
2023. febr. 16. 10:12
 9/19 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat! tudom hogy nem ezt kertem de igazatok van, megfogadom, tenyleg nem er egy percet se tovabb erre a marhara pazarolnom
2023. febr. 16. 10:15
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Amikor én anno szembesítettem a párom (nekem volt konkrét bizonyítékom) szembe röhögött. Teljesen sokkolt, hogy egyáltalán nem zavarja, nem érdekli. Most már tudom, amit anno 17 éves koromban nem voltam hajlandó bevallani magamnak, hülyére vett, és sz@rt a fejemre, szerintem külön élvezte a vergődésem, mert nem volt normális. Hiába akarsz te kegyetlenkedni, nem fogja megérinteni. Ezek felesleges körök, amikkel magadat égeted.
2023. febr. 16. 10:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!