Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaláson kaptam az egyik legjobb barátnőm párját, most pedig fenyeget a pasi. Mit tegyek?
Egy cégnél dolgozunk (nem vagyunk kollégák). A Karácsonyi buliban csókolózáson, taperoláson kaptam egy másik csajjal. Úgy tudta, hogy nem megyek a buliba, mivel tényleg úgy volt, az utolsó pillanatban döntöttem úgy, hogy mégis. Ő meg van arról győződve, hogy szándékosan intéztem így, kígyó vagyok.
Azt mondta, hogy ha el merem mondani a barátnőmnek, akkor megnézhetem magam, akkor ő mindent bevet ellenem, ami a csövön kifér.
Tudni kell azt is, hogy beteg kisgyereket nevelnek, és a pasi agresszív (nem verekszik vagy ilyesmi, de verbálisan agresszív, kontrolláló, parancsolgat, ő rendelkezik a pénz felett is).
Alapvetően el szeretném mondani, de a szüleim azt tanácsolták, hogy folyjak bele, nem az én asztalom, nem piszkálhatom mások családi életét.
Szerintetek?
Én elmondanám a helyedben. Ha a legjobb barátnőd akkor mond el neki, hogy milyen egy szemét senki a párja. (Több okból is.)
Ha kiderül és az is kiderül, hogy te tudtad akkor mindenképpen rossz leszel. Arra gondolj, hogy te hasonló helyzetben akarnád-e, hogy szóljon neked barátnőd.
A barátnőd fontosabb!
Ha tudja, akkor már rajta múlik.
Szerintem rég nem azert van vele a nő mert olyan tokeletes ferfi hanem nem tud mit csinálni amugy se ő is ugyanigy retteg mint te most.
Szerintem ismeri jol.
Én megértem a dilemmádat, mivel itt az anyagi függés is komoly szerepet játszik.
Azt sem tartom kizártnak, hogy sejthet már valamit, de mivel a pasija ilyen baromállat, így nem mer szólni.
Mindenesetre, egyáltalán nem egészséges dolog, egy ilyen féreggel nem szabad együttmaradni.
Ha a pasi fenyeget, és írásos nyoma van, akkor irány a rendőrség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!