Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsaláson kaptam az egyik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaláson kaptam az egyik legjobb barátnőm párját, most pedig fenyeget a pasi. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Egy cégnél dolgozunk (nem vagyunk kollégák). A Karácsonyi buliban csókolózáson, taperoláson kaptam egy másik csajjal. Úgy tudta, hogy nem megyek a buliba, mivel tényleg úgy volt, az utolsó pillanatban döntöttem úgy, hogy mégis. Ő meg van arról győződve, hogy szándékosan intéztem így, kígyó vagyok.

Azt mondta, hogy ha el merem mondani a barátnőmnek, akkor megnézhetem magam, akkor ő mindent bevet ellenem, ami a csövön kifér.

Tudni kell azt is, hogy beteg kisgyereket nevelnek, és a pasi agresszív (nem verekszik vagy ilyesmi, de verbálisan agresszív, kontrolláló, parancsolgat, ő rendelkezik a pénz felett is).

Alapvetően el szeretném mondani, de a szüleim azt tanácsolták, hogy folyjak bele, nem az én asztalom, nem piszkálhatom mások családi életét.

Szerintetek?

2022. dec. 28. 14:11
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
95%

Én elmondanám a helyedben. Ha a legjobb barátnőd akkor mond el neki, hogy milyen egy szemét senki a párja. (Több okból is.)

Ha kiderül és az is kiderül, hogy te tudtad akkor mindenképpen rossz leszel. Arra gondolj, hogy te hasonló helyzetben akarnád-e, hogy szóljon neked barátnőd.

2022. dec. 28. 14:13
 2/26 anonim ***** válasza:
95%
Mondd el, a férfi miatt pedig fordulj a rendőrséghez, nehogy már meg kelljen hunyászkodnod egy ilyen féreg előtt!!!
2022. dec. 28. 14:14
 3/26 anonim ***** válasza:
97%

A barátnőd fontosabb!

Ha tudja, akkor már rajta múlik.

2022. dec. 28. 14:15
 4/26 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem rég nem azert van vele a nő mert olyan tokeletes ferfi hanem nem tud mit csinálni amugy se ő is ugyanigy retteg mint te most.

Szerintem ismeri jol.

2022. dec. 28. 14:15
 5/26 anonim ***** válasza:
100%
A legjobb barátnőmnek biztos elmondanám.
2022. dec. 28. 14:20
 6/26 anonim ***** válasza:
100%
Tehat a cegnel mar mindenki tudja, a fel varos is, csak a baratnod nem. Te elvarnad tole, hogy szoljon, ha a baratodat iluen szituban latja? Cselekedj ennek megfeleloen. A legtobb ember a latszatra figyel, addig nem lep ki egy kapcsolatbol, amig a latszat megvan a kulvilag fele. Amikor ennek az illuzioja megszunik, onnantol felgyorsulnak az esemenyek. Jobb lesz a baratnodnek, ha megszabadul ettol a szemetlada baratjatol.
2022. dec. 28. 14:25
 7/26 anonim ***** válasza:
95%
A férfi megérdemelné hogy legombolják gyerektartással!
2022. dec. 28. 14:28
 8/26 anonim ***** válasza:
100%

Én megértem a dilemmádat, mivel itt az anyagi függés is komoly szerepet játszik.

Azt sem tartom kizártnak, hogy sejthet már valamit, de mivel a pasija ilyen baromállat, így nem mer szólni.

Mindenesetre, egyáltalán nem egészséges dolog, egy ilyen féreggel nem szabad együttmaradni.

Ha a pasi fenyeget, és írásos nyoma van, akkor irány a rendőrség.

2022. dec. 28. 14:32
 9/26 anonim ***** válasza:
100%
Én elmondanám. A pasinak meg annyit mondanék, hogy hajrá.
2022. dec. 28. 14:32
 10/26 anonim ***** válasza:
100%
Bevet mindent elled? Vess be te is. Mond el mindenkinek, hogy az egészet pusztán azért csinálja, mert lebukott egy másik puncival.
2022. dec. 28. 14:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!