Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsaláson kaptam az egyik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaláson kaptam az egyik legjobb barátnőm párját, most pedig fenyeget a pasi. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Egy cégnél dolgozunk (nem vagyunk kollégák). A Karácsonyi buliban csókolózáson, taperoláson kaptam egy másik csajjal. Úgy tudta, hogy nem megyek a buliba, mivel tényleg úgy volt, az utolsó pillanatban döntöttem úgy, hogy mégis. Ő meg van arról győződve, hogy szándékosan intéztem így, kígyó vagyok.

Azt mondta, hogy ha el merem mondani a barátnőmnek, akkor megnézhetem magam, akkor ő mindent bevet ellenem, ami a csövön kifér.

Tudni kell azt is, hogy beteg kisgyereket nevelnek, és a pasi agresszív (nem verekszik vagy ilyesmi, de verbálisan agresszív, kontrolláló, parancsolgat, ő rendelkezik a pénz felett is).

Alapvetően el szeretném mondani, de a szüleim azt tanácsolták, hogy folyjak bele, nem az én asztalom, nem piszkálhatom mások családi életét.

Szerintetek?

2022. dec. 28. 14:11
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
20%
Akik ezt a "feljelenteném fenyegetés miatt"-ot írják melyik országban élnek? Mert Magyarországon ilyenekkel nem foglalkozik a rendőrség, pláne nem bizonyítékok nélküli ügyekkel, de amúgy sem ha csak egyszer ilyet mondott neked valaki. Az élet nem egy amerikai film.
2022. dec. 28. 18:05
 22/26 anonim ***** válasza:
Várom a sztori alakulását, feliratkoztam.
2022. dec. 28. 18:18
 23/26 anonim ***** válasza:
85%

21

A saját apámat is jelentettem már fel sikeresen, ne vicceljünk

2022. dec. 28. 19:05
 24/26 anonim ***** válasza:
Egyébként távoltartásit bármikor egyoldalúan lehet kérni. Ha úgy érzed, hogy valakitől tartanod kell, egy jó ügyvéd ad zaklatásos, fenyegetéses ügyben is. Erről kap az illető is egy papírt és ha közelebb jön hozzád, van jogalapod feljelenteni. Illetve ha később rágalmazás vagy hasonló, nem fizikai bántalmazás alapú ügy lesz belőle, nagyon szarul fog mutatni nála, hogy kértek már rá távoltartásit.
2022. dec. 28. 19:07
 25/26 anonim ***** válasza:
A párját is így fogja fenyegetni, ha elmerné hagyni.
2022. dec. 31. 11:29
 26/26 anonim ***** válasza:
Na mi történt kérdező?
2023. máj. 9. 07:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!