Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaláson kaptam az egyik legjobb barátnőm párját, most pedig fenyeget a pasi. Mit tegyek?
Egy cégnél dolgozunk (nem vagyunk kollégák). A Karácsonyi buliban csókolózáson, taperoláson kaptam egy másik csajjal. Úgy tudta, hogy nem megyek a buliba, mivel tényleg úgy volt, az utolsó pillanatban döntöttem úgy, hogy mégis. Ő meg van arról győződve, hogy szándékosan intéztem így, kígyó vagyok.
Azt mondta, hogy ha el merem mondani a barátnőmnek, akkor megnézhetem magam, akkor ő mindent bevet ellenem, ami a csövön kifér.
Tudni kell azt is, hogy beteg kisgyereket nevelnek, és a pasi agresszív (nem verekszik vagy ilyesmi, de verbálisan agresszív, kontrolláló, parancsolgat, ő rendelkezik a pénz felett is).
Alapvetően el szeretném mondani, de a szüleim azt tanácsolták, hogy folyjak bele, nem az én asztalom, nem piszkálhatom mások családi életét.
Szerintetek?
Mondd el neki, es ha neked belefer es vagytok annyira jo baratok, akkor biztositsd a baratnodet, hogy segitesz neki, amig talpra all egyedul. Akar egy nagyobb kolcsonnel (persze csak ha tudod, hogy tisztesseges!! nekunk van olyan baratunk, akivel barmikor adunk kolcson egymasnak nagyobb osszeget es mindig visszaadjuk egymasnak), akar neha vigyazol a gyerekre, ha te is raersz, stb.
Sokan azert nem lepnek ki ezekbol a szar kapcsolatokbol, mert nincs senkijuk a vilagon, a csovesbanat csavojukon kivul. Lehet az is eleg neki, ha lelkileg tamogatod, de mondom, hogy egy full tisztesseges, normalis emberrol van szo, akkor lehet jobban is segiteni, ami neked meg belefer.
Én nem tenném tönkre őket anyagilag mert beteg gyereket nevelnek, de nagyon határozottan meghúznám a vonalat!
A barátnődnek most igazából nincs is igazi társa csak egy agresszív lakótársa aki nem tiszteli semennyire sem!
Majd mesélj, mi lett a vége!
Barátnődet pedig biztosítsd afelől, hogy van választása és neg tudjátok oldani együtt a fickó nélkül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!