Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt feleségem legjobb barátnöjéröl álmodozom?
Figyelt kérdés
A barátságukban a feleségem volt a jó csaj, a másik meg a rút kiskacsa aki tepert utána. A csaj amúgy nem szép, elhízott de cserébe rohadt nagyképü és lekezelö. Engem is utált mindig, ellenem beszélt, beszólt de tudtam, hogy tetszem neki. Egyszer nálunk aludt egy részeg buli után, én vittem haza öket, akkor mondta, hogyha nem tudok elaludni a horkolásától nyugodtan jöjjek ki hozzá és kárpótol. Persze nem mentem bele, aztán nem is emlékezett szerencsére az egészre. Azóta motoszkál a fejemben a csaj, nem értem miért. Nem is az esetem. A kifejezetten vékony lányok szoktak tetszeni, neki meg olyan testalkata van, hogy felül vékonyabb, de alul óriási feneke van és nagy combjai. Amikor a buli elött készülödött láttam elöször feszes cuccban, bevallom jól megnéztem a hátsóját. Azóta gyakran eszembe jut milyen lett volna lehúzni azt a nadrágot ott helyben és kinyalni a fenekét (ez a fétisem). Már elváltam de most se lépek mert még mindig barátnök. Így is megcsalásnak gondolom a dolgot! Szerintetek?2022. máj. 10. 07:44
1/8 Noren1989 válasza:
Szerintem ha kevered a szart, legalàbb ne borítsd magadra.
2/8 anonim válasza:
Ha te dobtad az asszonyt, akkor hagyd a fenébe. Ha ő téged, akkor meg nem mindegy?
3/8 anonim válasza:
Jobb, mint a volt barátnőd legjobb feleségéről.
4/8 anonim válasza:
Elváltál baszki. Hogy lenne ebből akárhogy is megcsalás?????????
5/8 anonim válasza:
Elvaltal ! ..szerintem siman dughato
7/8 anonim válasza:
"Azóta gyakran eszembe jut milyen lett volna lehúzni azt a nadrágot ott helyben és kinyalni a fenekét (ez a fétisem). "
Milyen lett volna? Egy újabb büdös seggszag a repertoárodban.
8/8 anonim válasza:
Szerintem csak ki vagy éhezve és ő tűnik a legkönnyebben elérhető puncinak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!