Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdtem a feleségem legjobb barátnőjével.Ő szorosabbra is gyakoribbra akarja főzni a viszonyunkat, de az már feltűnne a feleségemnek.Hogyan tudnám megértetni vele, hogy ezt nem akarom?
Ezt a barinő megtöcskölése előtt kellett volna végiggondolni, nem?
Már vesztettél.
Vagy beköp, vagy lebuksz. :)
Kicsit laposabb lett a feleségemmel a kapcsolat, több évnyi házasság.
30 felett vagyunk mindketten.Amióta ismerem a feleségem, barátnőjét is ismertem, mindig kacérkodott, olyan fehérmájú típusú nő.
Több év után most is bepróbálkozott és megadtam magam.Persze z mögött az is van hogy valószínűleg mindketten többet látunk a másikban.Párkapcsolat ellenére.
Csak én egyszeri alkalomnak akartam, ő meg többre gondolt.
Minek az embernek ellenség, ha ilyen barátai vannak :D
Ha laposabb a kapcsolat, kommunikálunk a másikkal nem megdugjuk a barátnőjét. Megpróbáljuk felpezsdíteni a tüzet, energiát rakunk a kapcsolatba és ha nem működik tisztességesen elköszönünk egymástól és utána azzal fekszel le akivel akarsz. De hogy a háta mögött, ráadásul a barátnőjével? Neked hogy esne, ha a barátoddal lefeküdne és egyszerre ketten is hátba szúrnának?
Ebből balhé lesz.
Két választásod van: megérteted vele, hogy csak egy alkalomra kellett. Ő meg bosszúból lebuktat. Vagy folytatod, és lebuktat, hogy megkapjon.
Sok sikert!
Az erkölcsi részét nem firtatom, az a te dolgod.
Viszont ha nem tisztáztad le az elején, mit akarsz és mit nem, akkor most már nehéz lesz megmagyaráznod a nőnek. Minden esetre ültesd le és közöld vele, hogy ő ebbe az egészbe kicsit többet képzel, mint ami. Nem tudom, mennyire bosszúálló típus, de talán annyiban szerencséd lesz, hogy saját magát csak nem akarja lebuktatni...
"Kicsit laposabb lett a feleségemmel a kapcsolat, több évnyi házasság."
B_szki, honnan jön ez a baromság? Miért gondolják az emberek, hogy ez mentség? A félrekeféléstől jobb lett a házasságod? Már nem lapos? Nem értem, de biztos én vagyok a hülye.
"Csak én egyszeri alkalomnak akartam, ő meg többre gondolt."
Mielőtt bedugtad volna a farkad, illett volna közölni, hogy 1x akarod csak. Mostmár késő apukám. Így jártál. Remélem lebuktat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!