Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdtem a feleségem legjobb barátnőjével.Ő szorosabbra is gyakoribbra akarja főzni a viszonyunkat, de az már feltűnne a feleségemnek.Hogyan tudnám megértetni vele, hogy ezt nem akarom?
Figyelt kérdés
2021. okt. 11. 17:04
11/32 A kérdező kommentje:
Ajajjj!
Ezerféle opciót végigpörgettem az agyamban, mik lehetnek ebből.
Hát a válaszok alapján rendesen leizzadtam vagy 5 liter vizet.
2021. okt. 11. 17:37
12/32 anonim válasza:
Micsoda barátnő. Ezért barátkozom 99 százalékban pasikkal.
13/32 anonim válasza:
Ne pazarold az energiát a megértésre. Normális emberek sosem fogják megérteni az ilyen idiótáknak a gondolkodását. Nem egy szinten vannak.
14/32 anonim válasza:
Remélem lesz az még 50 liter is. 👏🤭
15/32 anonim válasza:
ha szerencséd van elég neki, hogy a legjobb barátnőjét "legyőzhette" bizonyíthatta magának, hogy ő a jobb nő... vszeg csak egy eszköz vagy neki az önbizalom hiányának csökkentésében, nem a kukacodért van oda, hanem azért, hogy dominálhatott egy másik nő fölött. Vszeg irigyelte a családot tőle vagy a kapcsolatotokat amit így szétcseszett. Majd ha tapasztaltabb leszel rájössz, hogy a neked kimutatott bók nem biztos, hogy neked szól :-)
16/32 anonim válasza:
Én is csak azokkal barátkozom. Fenének sem hiányoznak ilyen barátnők.
Amúgy meg többet akar szóval szívtad. Ahogy írták vagy lebuktok vagy amiért te nem mész bele direkt le fog buktatni.
17/32 anonim válasza:
15 jól mondja,pont egy ilyen ribizli mászott a férjemre és miután szétbarmolt mimdent visszakullogott a férjéhez nagy büszkén.
18/32 anonim válasza:
Hát barátom
"Aki kur*ànak megy , ne csodàlkozzom ha még*asszàk"
És ezt most nem a felesèged baràtnőjère èrtem
😆
19/32 anonim válasza:
A te férjed meg csak ártatlanul hagyta magát ugye? Tudod, akit lehet vinni, azt vigyék is. Pont odavaló.
20/32 anonim válasza:
19 pont hogy mind a kettőt megvetem,de egy barátnő ha az akkor nem kezd ki a barátnője férjével.Mind a kettő egy hányinger.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!