Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire vagytok biztosak ?
Figyelt kérdés
Mennyire teszitek a tűzbe a kezeteket, hogy a pasitok nem csal meg ?
Vagy úgy vagytok vele, ahogy én, hogy teljesen sose lehet tudni ?
En is nagyon naív voltam es nem sejtettem sok mindent. Mit jelent a boltba megyek, vagy most lefekszem, lemerult a mobilom stb. Az en pasim nagyon vérprofi volt, nem maradozott ki, megadta a mobilkódját, nem hiányzott éjjel, es megtudtam, hogy több nővel is csalt, fiatallal, házas nővel is akiknek a párom nem kellett csak arra. Látszatra semmi okom nem lett volna gyanakodni. Ebedszunetekben tunt el a munkaban, vagy ebedszunet előtt, ahányszor en a szüleim látogattam .
2023. febr. 9. 00:01
31/35 A kérdező kommentje:
Nem a te helyzetedet, hanem a hasonló helyzeteket elemeztem általában. De visszatérve rád, gondolom volt penze a pasinak, ha mar ennyit tűrtél
2023. febr. 9. 16:54
32/35 anonim válasza:
Kérdező, te nagyon nem tudod túltenni magad ezen, ha így neki tudsz esni egy random embernek.
33/35 anonim válasza:
Soha semmiben nem lehetek teljesen biztos, jol irta az egyik valaszolo, meg abban sem, hogy megerem a holnap reggelt. De nem mergezem sajat magamat es a parkapcsolatomat azzal, hogy ezen ragodok nap mint nap. Annyit tehetek, hogy megbizom a paromban, megbizom a szerelmeben. Aztan ha megis bekovetkezik, eleg lesz akkor mergelodnom/szomorkodnom miatta.
34/35 anonim válasza:
Biztos csak a halálban lehet az ember, de ezt is meg kell tanulnia az embernek csalódások árán.
35/35 anonim válasza:
Kérdező, feleslegesen tippelgetsz, hogy másik nő miért bízik meg a férjében. Saját sztoridat írd le tanúságként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!