Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire vagytok biztosak ?
Mennyire teszitek a tűzbe a kezeteket, hogy a pasitok nem csal meg ?
Vagy úgy vagytok vele, ahogy én, hogy teljesen sose lehet tudni ?
En is nagyon naív voltam es nem sejtettem sok mindent. Mit jelent a boltba megyek, vagy most lefekszem, lemerult a mobilom stb. Az en pasim nagyon vérprofi volt, nem maradozott ki, megadta a mobilkódját, nem hiányzott éjjel, es megtudtam, hogy több nővel is csalt, fiatallal, házas nővel is akiknek a párom nem kellett csak arra. Látszatra semmi okom nem lett volna gyanakodni. Ebedszunetekben tunt el a munkaban, vagy ebedszunet előtt, ahányszor en a szüleim látogattam .
100%, de ha meg is csal, na bumm, elobb-utobb kiderul, szarul esne, szakitanank, de annyira nem foglalkoztat a tema, hogy direkt ezen kattogjak akkor is, ha nincs ra semmi jel. Bocs, de azt nem fogom jelnek venni, hogy lemegy boltba, oszinten szolva inkabb orulok neki, ha nehanapjan kepes egyedul lemenni es nem akar mindenaron magaval rangatni😂
Munkahelyen kivul sehol nem lenne ra lehetosege, de mint irtam, annyira nem izgat a tema, hogy direkt ezen gondolkodjak.
En is pont ilyen voltam mint te, 3 as. Igényeltem a magányt is neha, es ezt használta ki a “párom”. Mindvégig azt hittem h majd latni fogom a jeleket mert majd szerelmes lesz, vagy úgyis akkor elhagy, de nem így törtent. Nem akart lépni , mert senkinek nem kellett igazan gondolom emiatt.
Es megtudtam hogy volt olyan nője, akit évekkel korabban ismert mint engem es végül a szerető en voltam . Durva volt
A profi csalók sose látnak be semmit es nagyon vigyáznak a látszatra, a “becsületükre”
Egy egyszerű rendes ember ha megcsal hibásnak erzi magat es esetleg bevallja, vagy szakít. Egy aljas sose. Sőt mindent rádhord.
Tökéletesen. A párom kaphatna bárhol szinte bárkit, ha akarna, de biztos vagyok benne, hogy a fejében se fordul meg.
Az exem csalt, ő teljesen más típusú ember. De a páromra nem szoktam féltékenykedni.
Kicsit megkeseredettnek tűnsz. Hidd el, a világ nem csak gerinctelen férfiakból áll. Találsz majd olyat, aki rá se néz másra.
Csak megjegyezném azoknak, akik 100, sőt 1000%-ig biztosak, hogy velük ez soha nem történhet meg, az a biztos, ami megtörtént, vagyis ami elmúlt. A jelen, és a jövő bizonytalan.
Legjobban ez a cselekmény azoknak tud legjobban fájni, akik ennyire biztosak.
Szoktam/ták mondaani, "a bizalom egy kapcsolat alappillére, erre épül at egész. Bizonyos szintű "egészséges" gyanakvás, bizalmatlanság viszont elengedhetetlen.
Ezeket honnan tudtad meg?
Az én párom is jelentget mindent, nem marad ki stb, ha csal, biztos h akkor mikor dolgozom, vagy családdal vagyok.
Benne nemigen bízom, az összes jel csak annyi hogy gyakorta ingerült, nem lehet vele összeköltözni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!