Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire vagytok közös kasszán a pároddal? Feleztek vagy máshogy oldjátok meg? Mennyire eltérő a keresetetek?
Nem kozos, de ha honap vegen elfogy valakinek, akkor ugyis a masik fizet, tehat lenyegeben kozos. Nem szoktuk egymast szamon kerni, mire bszta el a penzet, sajat lakasom van, en nem gyujtok kimondottan semmire, neki van takarekszamlaja, a maradekot neha el szokta kolteni, van, hogy elfogy mindkettonknek (kb 700K az ossz bevetelunk), de kajat altalaban 1-2 hetre elore veszunk, olyan nincsen, hogy se kaja, se penz.
Engem nem foglalkoztat ez a penz tema ennyire, hogy ki mire kolt, megvan mindenem, tanulok egy uj dolgot, minimalis passziv bevetelem van, azzal foglalkozom ahogy idom engedi, hogy tobb legyen, szeretem a penzt, de csak a bevetel resze erdekel, a kiadasok kevesbe :DDD
30 éve közös kassza. Egy bankszámlánk van, oda megy minden bevétel. Most kb. 8x annyit keresek mint a feleségem. Mindkettőnknek van bankkártyája a számlához. A nagyobb tételeket megbeszéljük vagy együtt vásároljuk.
Én sosem értettem az ilyen kérdéseket. Egy család vagyunk együtt neveltük a gyerekeket akik ma már önállóak. Mi másért dolgoznék mint a családomért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!