Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eltérő a munkabeosztasunk és kis lakásban élünk, nem tudom kialudni magam. Van megoldás?
Füldogó + az a szemletakaró, amit adnak a repülőn?
Érdemes lehet előkészíteni a reggelit este, egy dobozba és a munkahelyén esetleg meg tudja enni.
Füldugó+szemfedő
Aludj el mielőtt hazaér a párod, és mondd meg neki hogy csöndesen vigadjon.
Albérlet. A saját lakásodat is kiadhatod akár azért is, hogy a szomszéd utcában egy nagyobbat bérelj.
Másik munka neki.
Macskák elajándékozása.
Alvás nappal, mikor hazaérsz és egyedül vagy.
Füldugó és szemfedő.
Függöny az ágy köré.
Hirtelen ennyi.
Munkahely váltás, tudom nem egyszerű de ez tűnik jelen esetben praktikusnak.
Ha kb egy idő beosztásban dolgoztok már is jobb lesz a közérzeted.
Mi a baj konkretan? Nem tudsz aludni, ha o zajong? Mert arra ott a fuldugo meg a szemfedo amiket mar irtak, egyik sem nagy kiadas, egy probat megernek siman. Mondjuk nem tudom, ha ebresztore kell kelned, azzal mennyire kompatibilis a fuldugo :D (Mondjuk ha tok veletlenul van okosorad, az rezeg a karodon, en arra pl fel szoktam ebredni, nem kell uvoltenie az ebresztonek.)
De a legidealisabb az lenne, ha hasonlo idoben dolgoznatok, nyilvan nem csak az alvas miatt.
Egyszer leírtam ide, hogy garzonban nem lehet 2, pláne több embernek élni.
Na kaptam ott mindent, 0%, anyázás, "Mi 7-en élünk 32 nm.-en..." válaszok, hogy lehet.
Nagyobb lakás kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!