Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Rossz párkapcsolat, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rossz párkapcsolat, vagy boldog egyedül lét?

Figyelt kérdés
Melyik lenne a jobb megoldás vajon? Maradni egy rossz párkapcsolatban, vagy boldogan, de egyedül?

2022. jan. 5. 15:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván a boldogságot kell választani!
2022. jan. 5. 15:12
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Boldog egyedullet + didibar
2022. jan. 5. 15:13
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Boldogan egyedül 🤗
2022. jan. 5. 15:15
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem feltétlenül boldog mindenki, aki egyedül van.

Ettől függetlenül egy rossz párkapcsolat mindennél rosszabb.

2022. jan. 5. 15:15
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Szar kapcsolatban mi a jó? Ha meg egyedül boldog vagy az miert lenne rossz??
2022. jan. 5. 15:25
 6/11 anonim ***** válasza:
Öszinte leszek. sose tudtam mi az a rossz párkapcsolat. 2 kapcsolatom volt az egyik 4év másik 6év az utolso ( békében váltunk el mások voltak az élet célok ) . Aztan jött egy lány én nagyon megkedveltem 4 honapot voltunk együtt eleinte minden okés volt aztan . igazából alig tudtunk találkozni , mindig közbe jött valami , nem volt öszinte , egy idö után már szorongtam elötte sose éreztem ilyet. tök furcsa volt az egész . de mindig mondta milyen fontos vagyok neki , olyan jó , hogy vagyok neki. Én bele szerettem de inkább maradok egyedül minthogy olyan valaki után harcoljak aki nem tesz értem semmit. mert valami csak akkor müködik ha mindkét fél gondozza kapcsolatot ha van kompromisszum . nyilvan lehet élni abba hitbe , hogy jön a rozsaszinköd és most úristen de jó lesz. de az egyszer elmúlik és a zavaró tényézök ott lesznek végig és akkor keresel mást majd de elötte lelkileg kizsigerel majd. Inkább szakitottam rossz volt mert megszerettem . de az élet megy tovább ha elötte volt valakim utána is lesz és egyszer majd jön olyan akivel egy hullámba rezonálunk . Ugyan ezeket nem bánom mert tapasztalatnak jó lesz mit rontottam el , mikor ideje kiszálni . Ha bár néha egy kicsit az " egos elmének nehéz " de talán egyrészt ettöl válunk jobb emberré .
2022. jan. 5. 15:52
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Rovid az elet, erdemes a boldog pillanatokat gyujtogetni, amikor lehet. A boldogsag es a parkapcsolat nem ellentetes egymassal. Csak meg kell talalni, ahol mind a ketto egyutt van. Neked ez most nem sikerult.
2022. jan. 5. 16:05
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván egyedül jobb. Hát még, ha az az egyedüllét boldog is, akkor nem is értem, mi a kérdés?
2022. jan. 5. 18:12
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Rossz párkapcsolatban egyértelmű, hogy nem jó.

Viszont nem feltétlen olyan lesz egyedül mint ahogy azt elgondolja az ember.

2022. jan. 5. 23:42
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha boldog lennél magányosan akkor fel sem merülne ez a kérdés.

A dilemma a rossz párkapcsolat vagy a magány

Egyik sem jó, de ha valami nem működik annak véget kell vetni és jöhet egy remélhetőleg jól működő párkapcsolat néhány magányos hónap után ...

2022. jan. 6. 07:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!