Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Távkapcsolatból összeköltözés esetén melyik megoldás jobb, ha a nő költözik a férfihez, vagy ha a férfi a nőhöz?
Szia, mindkettőnknek van saját lakása. Mi ezt úgy oldottuk meg,hogy bérlünk egy közöset és mindketten kiadtuk albérletbe. A költségeket felezzük és még a kiadott albérletekből a rezsire is futja. Szinte ingyen lakunk.
Így bármelyikünk is úgy dönt,hogy nem akarja folytatni akkor nincs az,hogy én vagy te költözöl. 30éves felnőtt emberek lévén meg tudtuk ezt beszélni,hogy így mindenkinek jobb mert ez a középút, egyikünknek sem kell a másikat "kirakni"
Így 4év után nagyon nagyon jó döntésnek bizonyult, szerintem az esküvő után is marad ez a megoldás.
"ahol ő a vendég tkp"
Akkor jöjjön ő. Miért te legyél vendég másnál? Gondolod, hogy ő törődne azzal, hogy az neked milyen érzés? Magadat helyezd előre, a másik fél meg gondoljon magára.
Szerintem ha mindketten egyedül laktok, akkor nem a nemtől függ, hogy melyikőtök megy. Hanem aki kényelmesebben meg tudja oldani.
Viszont szerintem ha csak egymás szüleihez tudtok menni, akkor egyértelműen jobb, ha a férfi megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!