Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eltérő érdeklődési körökkel mennyire tarthat hosszútávon a kapcsolat?
Figyelt kérdés
Mindketten húszas évek elején-közepén járunk. Én inkább sportorientált vagyok, ő művészetorientált. Ebből nem is szokott probléma adódni, ameddig nem kezdődnek a táncpróbái. Heti 2 napot fixen elvesz neki. Voltam már vele ilyen eseményen, de nekem nem tetszett és csak szenvedtem, úgyhogy ez kilőve. Amilyen események érdeklik, pl színház, táncszínház engem nem annyira/egyáltalán nem, de el szoktam menni vele. De pl. most a héten is egyik nap a próba után voltak inni. Egy másik nap hívtam bulizni, akkor is inkább a táncot választotta barátnőivel, és ez bennem olyan érzést kelt, hogy a tánc a legfontosabb neki, és én csak másodlagos vagyok. Amúgy szeretem meg szeretek vele együtt lenni, de ez így hosszútávon nem tudom mennyire fenntartható.2022. jan. 22. 17:38
2/3 anonim válasza:
Működhet. Neked legyen életed neki is van
3/3 anonim válasza:
Működhet, ha mindkét fél nyitott a másik hobbijaira. Kipróbáljátok, ha nem tetszik, többet nem csináljátok együtt, de meghallgatjátok a másikat s témában. Nekem sosem volt olyan kapcsolatom, ahol ugyanaz volt az érdeklődési kör, engem nem zavar, ismerkedésnél néhány srácot igen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!