Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire vagytok biztosak ?
Mennyire teszitek a tűzbe a kezeteket, hogy a pasitok nem csal meg ?
Vagy úgy vagytok vele, ahogy én, hogy teljesen sose lehet tudni ?
En is nagyon naív voltam es nem sejtettem sok mindent. Mit jelent a boltba megyek, vagy most lefekszem, lemerult a mobilom stb. Az en pasim nagyon vérprofi volt, nem maradozott ki, megadta a mobilkódját, nem hiányzott éjjel, es megtudtam, hogy több nővel is csalt, fiatallal, házas nővel is akiknek a párom nem kellett csak arra. Látszatra semmi okom nem lett volna gyanakodni. Ebedszunetekben tunt el a munkaban, vagy ebedszunet előtt, ahányszor en a szüleim látogattam .
8
Nezd, a rak is egy tulsagosan gyakori betegseg, megsem azzal toltom a napjaim, hogy keressem magamon a tuneteit es feljek tole.
Ha megtortenik akarmilyen szar, raer akkor foglalkozni vele, addig meg elek boldogan az “ilyen csak masokkal tortenik” vilagomban🤷♀️ Idovel akar az is kiderulhet, hogy tenyleg igy van.
A megcsalónak egy lehetősége van, hogy tagad. Mindent és mindig. Ez nem ajas viselkedés, hanem praktikus.
A rendszeres csalók nem azért csalnak, mert te létezel, hanem azért, mert mások léteznek. Nem azon gondolkodnak, hogy neked rossz lesz, hanem azon, hogy nekik jó legyen.
Tűzbe teszem érte a kezemet. De nekem is volt párom, aki csalt, nem is egyszer, de már ismerem az összes jelet, meg az ex profi se volt, hanem iszonyú pancser (pl. gépemen beloggolt skype és otthagyta véletlen automatikus bejelentkezéssel....) Kimaradozás, furcsa elmenetelek voltak.
Most semmi ilyen, melóban tök esélytelen, mert GPS figyeli hol vannak :-D utána hazajön, sose megy sehova. Amúgy is extrém introvertált, már azon csodálkoznék ha valakivel szóba tudna elegyedni :-D Ha én nem tartom a frontot anno mikor ismerkedtünk és tartom szóval, 5 perc után elhalt volna a beszélgetés. Telón nem lóg, sosem irogat senkivel. Kamuzni sem tud, mindenből nagyon lelkiismereti kérdést csinál. Ha valahol kamuzni kell, akkor azt nekem kell intéznem (doki pl) szóval vannak biztos esetek. Meg amúgy nem is a nők bálványa :-D Sose volt, alig volt kapcsolata.
Volt egy ilyen havernőm, aki folyamatosan ezt mondogatta "tűzbe teszem érte a kezem" miért csalna meg hiszen velem csalja a feleségét és minden extrát megkap tőlem.
12 évig volt a pasi szeretője! Aztán a pasi szépen elhasználta és lecserélte egy 20 évesre...
En azert tudom biztosra, hogy nem csal meg mert nem tud hazudni. Iszonyatosan bena benne, a hangja elarulja, meg ahogy nez kozben😂
Ezeket olyan apro szituaciokban tapasztaltam ki ahol amugy sem szamitott, hogy hazudni probal.
Szerintem is úgy van ahogy az utolsó írja. Hiába adja elő valaki hogy az ő párja aztán soha, meg nem néz másra, amikor már mindenhol a megcsalás van reklámozva. Barátok tartják egymásnak a hátukat. A legőszintébb kapcsolatban is simán felmerül x év után, egyáltalán nem egyedi esetek.
Vakon bízni valakiben már szinte infantilis viselkedés a mai világban és előbb-utóbb mindig koppan aki túlbízik, mert nincs olyan ember aki ezt a helyzetet ne használná ki, amikor megteheti.
Szerintem biztos sose lehetsz semmiben sem. Abban sem, hogy holnap reggel élve fogsz beérkezni a munkahelyedre. Bármi történhet.
Annyit tudok, hogy megbízok a férjemben, ennyi. Nem gondolok erre, nem kattogok ezen, hiszen nincsen értelme, okot nem adott rá. Volt olyan kapcsolatom, amibe az illető betegesen féltékeny volt és gyártotta a teóriákat hogyan és miként léptem félre. Felemésztette a kapcsolatot, megmérgezte annyira, hogy meggyűlöltem az illetőt. Akkor fogadtam meg, hogy sose csinálok ilyet,pláne nem olyannal, akit szeretek. Pluszban a férjemet az előző kapcsolatában a nő évekig csalta, ami lelkileg tönkretette őt. Másfél évig randiztunk mire leengedte azt a panjzsot, amit maga köré húzott. Rettegett attól, hogy újra megtörténik és bántani fogom én is. Már 5 éve annak, hogy szakított a nővel, de szerintem a mai napig nem dolgozta fel teljesen. Úgy gondolom, hogy nem bántana engem azzal, hogy megcsal, mert tudja, hogy ez mennyire fájdalmas. De nyilván ebben biztos nem lehetek. Fura ez a kérdés amúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!